Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

AirBaltic avaa uusia reittejä

artikkelin kuva
Uutiset
Latvian kansallinen lentoyhtiö airBaltic avaa uusia reittejä ja lisää vuoroja ensi talvikaudella.
Teksti: minnam
Päivitetty: 20.09.2010
facebook   whatsapp

AirBalticin kaupallinen johtaja Tero Taskila kommentoi: ” Suomalaisille yrityksille kansainväliset, nopeat lentoyhteydet ovat elintärkeitä. Ensi talvikaudella AirBaltic tarjoaa Suomen maakunnista ja Helsingistä enemmän halpoja lentoja Riian kautta yli 70 kohteeseen. Lisäksi houkuttelemme entistä enemmän turisteja Kittilään, Rovaniemelle ja Kuusamoon.”

Viime talvikauteen verrattuna AirBaltic lentää ensi talvena uusia Suomen lentoja Kittilästä, Rovaniemeltä, Vaasasta ja Kuusamosta sekä lisäksi Ammaniin, Beirutiin, Arkangeliin, Ateenaan, Belgradiin, Luulajaan, Uumajaan ja Madridiin. Yhtiö operoi myös kaksi uutta suoraa lentoa Oulusta Tukholmaan ja Tallinnasta Tukholmaan.

AirBalticin suunnitelma on myös lisätä lentovuoroja ensi talvikaudella seuraaviin kohteisiin: Bergen (7 x viikossa), Stavanger (päivittäin), Billund (4 x viikossa), Aalesund (3 x viikossa), Bryssel (18 x viikossa), Dublin (4 x viikossa), Dushanbe (3 x viikossa), Göteborg (5 x viikossa), Geneve (päivittäin), Hampuri (päivittäin), Kaliningrad (13 x viikossa), Chisinau (5 x viikossa), Lontoo (9 x viikossa), Tashkent (3 x viikossa), Tbilisi (5 x viikossa), Oulu (päivittäin), Tel Aviv (5 x viikossa), Tromssa (3 x viikossa), Vaasa (päivittäin), Uumaja (päivittäin), Venetsia (5 x viikossa), Wien (6 x viikossa), Zurich (6 x viikossa).

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Loistavaa !
    Ensiksi Finnair on suututtanut työntekijänsä ja nyt myöhemmin asiakkaansa. Vaihtoehdolle on tilaa ja markkinat on sille pedatut!
    Siis miettikääpä tarkoin, että meidän ns. valtion yritykset (esim. Finnair, Vr, Destia,) yrittävät huonolla menestyksellä opetella kapitalistisia manööverejä monopolisesta asemasta? Ja eivät pärjää siinäkään tilanteessa ?????? NEUVOSTOLIITOSSA TÄTÄ YRITTIVÄT!!! !!!!YKSITYISTETTÄVÄ JA ÄKKIÄ!!!!


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.