Bulgarian rantojen monet kasvot

Matkustatko tänä kesänä Bulgariaan? Varo lääkärikäyntien huijauslaskuja!

Bulgariassa toimiva huijausyhtiö veloittaa ylihintaa sairastuneilta matkustajilta.

Huijauslaskuja lääkärikäynneistä

Vakuutusyhtiö Eurooppalainen kehottaa matkailjoita välttämään Bulgarian turistikohteissa toimivaa Global Assistance Bulgaria Ltd -yritystä, joka hoitaa joidenkin paikallisten lääkäreiden ja hoitolaitosten laskutusta.

Laskutusyhtiön kanssa yhteistyötä tekevät lääkärit vaativat potilailta allekirjoituksen asiakirjaan, jossa potilas sitoutuu korvaamaan kaikki hoitoon liittyvät kustannukset. Sen seurauksena lääkärikäynnin lopullinen hintalappu saattaa olla runsaasti paikallista hintatasoa korkeampi.

Ylihintaa tekemättömistä hoidoista

Vakuutusyhtiön mukaan tiedossa on lukuisia tapauksia, joissa perintätoimistot penäävät allekirjoitettuun sopimukseen vedoten matkailijoilta ylihintaisia hoitotoimenpiteitä. Global Assistance Bulgaria Ltd:n toimet ovat selvittelyn alla useassa Euroopan maassa.

Yhtiö on Eurooppalaisen mukaan laskuttanut myös tekemättömistä hoidoista sekä toimenpiteistä joita ei voi pitää lääketieteellisesti perusteltuina. Vakuutusyhtiö Eurooppalainen ei hyväksy kyseisen laskutusyhtiön kautta tulevia laskuja eikä anna maksusitoumuksia yhtiötä käyttäviin hoitolaitoksiin.

Huijausyhtiö saa usein asiakkaansa hotellien henkilökunnan ohjaamina, joten Bulgariassa sairastuvan matkustajan on syytä suhtautua varauksella hotellista saatuihin vinkkeihin.

Lähde: Pohjola
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 26.5.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia