Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkaaja73

Mäenlaskua Rukalla pääsiäisenä 2021

Vietettiin korona-pääsiäinen 2021 Rukalla. Majoituttiin 2019 rakennetussa Ruka Valleyssa. Hieno huone saunalla ja minikeittiöllä. Myös Laku-mäyräkoira sai olla mukana. Aamupala kuului hintaan ja se haettiin pakkauksiin latomalla huoneisiin. Kaikki syöminen haettiin Take Awayna Pizzeria Rukasta, Hanko Sushista ja Ruka Valleyn ravintolasta, hyvää oli! Porukkaa oli todella paljon mäessä ja turvavälien kanssa tietysti oli vähän niin ja näin, parasta tietysti yritettiin. Baareistakin olutta ja ruokaa sai, meni vain niiden kanssa sitten piha-alueelle😎. Pääasia oli tietysti mäenlasku ja siitä video ohessa. Rukalla on paljon hyvin hoidettuja mäkiä ja hissejä runsaasti. Toki mäet eivät pituudeltaan ole kovin kummoisia. Kaikkiaan hyvä reissu!

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.