What’s good 2017

Maailman surkein bloggaaja täällä hei. Pahoittelut ja mä lupaan parantaa tapani. Vähemmän turhaa sometusta ja enemmän sisällöntuottamista vois olla mun tavote internetmielessä tälle vuodelle.

2016 vuoteen palataan blogissa vielä aika monta kertaa, koska esim. Havaijin matkalta ei ole yhden yhtä postausta vielä ulkona. Berliini ja Skotlanti ja Los Angeleskin on jäänyt vähän vähälle huomiolle, joten jos sopii niin palataan niihin pian.

Ajattelin kuitenkin miettiä, miltä 2017 tulee näyttämään matkustusmielessä?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Mä päätin alottaa Havaijin jälkeen matkustuslakon.

Ton perusteella vuosi ei näytä kovin hyvältä matkustusmielessä. Mielessäni mietin, että kesään asti voisin lakkoilla ja sitten lähteä Portugaliin surffilomalle.

Vuoden ensimmäinen päivä oli melkein ohi, kun poikaystävä kysyi: ”lähetäänkö Etelä-Afrikkaan”. NOH. L oli ihan itse lueskellut Elinan Vaihda Vapaalle blogia ja katsonut, että tonnilla pääsee safarille. Vielä ei ole mitään ostettuna tai varattuna, mutta mut tuntien tässä ei kestä kauaa… Mä en tiedä pitäskö olla pettynyt itteensä ”lakon” kanssa, mutta en usko, että katuisin Etelä-Afrikan reissua.

Koska viimeiset pari kuukautta olen elänyt siinä uskossa, että pidän koko alkuvuoden matkustuslakkoa, en ole hirveästi miettinyt, että mitä olisi tänä vuonna listalla.

Suomiretkiä tulee laskukohteisiin jonkun verran. Tiedossa on jo pari Himoksen reissua ja yksi Tahkon reissu, mutta pohjoisemmaksi lähteminen houkuttelisi myös. Viime vuonna kävin Rukalla ja nyt kiinnostaisi Lapin kohteista Levi. Levin matkaan saa tuhlattua todennäköisesti enemmän rahaa kun viikonloppureissuun Berliiniin, ja yksi matkustuslakon syy oli rahansäästö. Ei ehkä ihan siis Levin laskureissu sovi budjettiin, mutta katsotaan mitä talvi tuo tullessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ainoa aika varmaksi päätetty matkakohde on Portugali kesällä. Surffihurahdus ei ota laantuakseen ja pakko päästä jälleen aalloille. Todennäköisesti Ericeira eli sama paikka kun viime vuonna, mutta voi olla, että suunnataan Algarveen tai Penicheen.


No mitä muuta? Los Angeles ja Lontoo kutsuu mua kuten aina. Jos Losin lennot pyörii loppuvuonna samoissa hinnoissa kun nyt, en usko, että mä pystyn vastustamaan niitä.

Oikeastaan mitään mitään varmaa vuodelle 2017 ei ole, mutta 2015 vuoden lopussa ei ollut mitään hajua vuoden 2016 upeista reissuista! Palataan vuoden 2016 reissuihin torstaina koosteen myötä. <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply