Ananasta metsästämään (HAWAII HERE I COME)

28048016626_64942493b4_z

Aloha Hawaii! Ymmärrättekö nokkelan otsikkoni? Havaijilla kasvatetaan paljon ananasta, heh.

Kuva: sandwich, Flickr, Creative Commons

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tän sulavan aloituksen kautta mennään asiaan. ME LÄHDETÄÄN HAVAIJILLE! Mun mielestä on jotenkin käsittämätöntä, että pääsen Havaijille, paikkaan joka on tuntunut jotenkin aina niin kaukaiselta.

Kuva: Cord Cardinal, Flickr, Creative Commons

24 tuntia, pari lyhyttä pysähdystä Frankfurtissa ja San Franciscossa ja sen jälkeen ollaan Oahulla, Honolulussa. Syksy on painettu hulluna duunia ja ansaittu loma ja ananasplantaasit kutsuu. (Oikeesti mä en lähde Havajille ananasplantaasien takia, mutta ehkä mä pääsen maistelemaan tuoreita ananaksia.)

Taannoiset hullun halvat Havaijin lennot tuli siis ostettua (hintaan 450 € per naama) ja vaikka kokonaisuudessaan matkasta ei tule halpa, olen silti niin fiiliksissä. Palataan budjettiin reissun jälkeen, jos se jotain kiinnostaa, mutta siis autonvuokraus ja majoitus on kalliimpaa Havaijilla kun mantereella Pohjois-Amerikassa. Emme antaneet sen häiritä, otimme hetkestä kiinni ja lentoliput kilahtivat sähköpostiin.


Havaijilla on tarkoitus ottaa rennosti, nauttia auringosta, surffata (oh how I’ve missed it <3), haikkailla, katsoa auringonlaskua Haleakalan kansallispuistossa, nähdä valaita ja kilppareita, etsiä sisäistä rauhaa ja syödä hyvin. Nää nyt ensimmäisenä tuli mieleen, katsotaan mitkä kaikki pääsevät toteutukseen. Mä oon valmistautunut erittäin huonosti taas vaihteeksi reissuun, mutta eiköhän tekemistä löydy vaikkei koko trippi olekaan valmiiksi suunniteltu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Havaijilla on meneillään tällä hetkellä surffauksen maailmanmestaruuskisat ja aallot ovat siis ”kevyitä”. Katsotaan mihin tän surffipron taidot riittää. Waikikilla pitäisi käsitykseni mukaan olla kuitenkin suotuisat aallot joten toivotaan parasta.

Löytyykö keneltäkään vinkkejä Oahulle tai Mauille? Mahalo! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kea | Deep Red Blues keskiviikko, 16 marraskuun, 2016 at 19:34

  Muistan Mauilta vesiputouksen jossa pääsi uimaan. Se oli makea! Oisko ollu Twin Falls, en ole varma kun siitä on niin kauan.

  Huvittavaa että otin just lähes identtisen kuvan lauantaina Malibusta kuin tuo tokavika… ja just postasin sen instaan ennen kuin luin tän sun jutun. Mukavaa matkaa!

 • Reply Ulla maanantai, 21 marraskuun, 2016 at 00:35

  Iiihh aika samanlaiset tunnelmat ollu siellä näemmä lähdönhetkellä ku itselläki PARHAILLAAN! Joko meki voitais olla siellä perillä?! Joko joko joko? Valmistaudun kysymään tätä Makelta 24 kertaa tunnissa hahah! NÄHDÄÄN HAVAIJILLA!!! Iik mikä lause!! =))))

  • Reply marikaw maanantai, 2 tammikuun, 2017 at 22:33

   HAVAIJI <3 <3 <3

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa torstai, 24 marraskuun, 2016 at 17:25

  Äh vähän myönnän olevani kateellinen. Ihan vaan siksi, että siellä suunnalla on varmasti lämmintä. Ja muitakin värejä kuin ankeuttajanharmaa! Mä mietin vähän syksyllä, kun noita halpoja lentodiilejä tupsahteli ties minne Jenkkilään, että Havaiji vai joku muu. Päädyin sitten New Yorkiin, jossa oli ihanaa, mutta mikä ei enää tällä hetkellä lämmitä :D Nauti munkin puolesta :)

  Blogissani on muuten sulle pieni tunnustus: https://www.rantapallo.fi/kerranpoistuinkotoa/2016/11/24/annetaan-hyvan-kiertaa-blogger-recognition-award/

  • Reply marikaw maanantai, 2 tammikuun, 2017 at 22:34

   Haha Havaijilla oli lämmintä ja turkoosia ja ihanaaaaaa. <3

  • Reply marikaw maanantai, 2 tammikuun, 2017 at 22:34

   Haha Havaijilla oli lämmintä ja turkoosia ja ihanaaaaaa. <3

  Leave a Reply