Suomen suurin matkablogiyhteisö

NOW / LATER


Mä en tiedä voinko sanoa kärsiväni writers blockista, koska en oo oikeen ehtinyt edes ajatella blogin kirjoittamista? Toisaalta välillä kun ajattelen niin työnnän sen aika nopeasti pois mielestäni, joten joo, kärsin mä. Self-help oppaat ilmeisesti kertovat blokin menevän ohi kirjoittamalla. Yritän siis kerätä itseni ja tässä sitä taas kirjotellaan.


Jonkunasteinen instagrammers block fiilis on ollut myös, koska en saanut reiluun kuukauteen yhtäkään kuvaa postattua sinne. En oo ehtinyt ottamaan kuvia muuta kun työasioista, ja mun insta ei kaipaa niitä. Reissuista ois kuvia vaikka millä mitalla, mutta jotenkin siihenkään ei oo aikaa. Mitähän self-helpit sanoo tähän ongelmaan? Ota kuvia ja laita niitä instagramiin!! Done.

Blokit siis nyt pitäisi olla parannettu ja mennään asiaan.

Nyt on lokakuu (mun tekis mieli kirjottaa tähän, että vuoden viimeistä kvartaalia viedään…) ja siis huh mikä kesä ja alkusyksy takana. Kaikki vaan hyvällä siis. Kesän reissut olivat maailman parhaita.


Ensin kävin rakastumassa Portugaliin. Sen jälkeen fiilistelemässä Tukholmaa. Sieltä sitten ihastumaan Skotlantiin. Viimeisenä kauan välteltyyn Berliiniin. Berliiniä ei olisi todellakaan kannattanut vältellä, ja Skotlanti oli myös ihana. Oon niin ylpeä itestäni, että uskalsin ajaa väärällä puolella tietä ja pääsin näkemään ylämaita. Berliini oli vaan just sopiva, kaikki toimi. Postaukset Skotlannista ja Berliinistä luvassa toivottavasti pian.


Syksy on alkanut kauniina ja mä oon miettinyt loppuvuotta ja suunnitelmia. Mitä mä haluan tehdä ja missä? Reissusuunnitelmat on selvät, lomapäivät laskettu tarkkaan, luottokortti vingutettu etukäteen jo tappiin ja reilu kuukauden päästä koittaakin matka. Mut mitä muuta? Suunnitelmia on, mut katellaan mitä sitä keksii. Blogi aktivoituu, sen lupaan!


Näillä sanoilla kohti loppuvuoden seikkailuja ja uusia haasteita, muistakaa hymyillä ja olla onnellisia.

Mitä teille kuuluu ja millä fiiliksillä otatte syksyn vastaan?

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka vetäjinä Suomessa toimivat Muru Mou,  Travellover ja Rimma+Laura.  Lisätiedot ja osallistumisohjeet esimerkiksi täältä. Liity sinäkin mukaan tempaukseen ja jaa reissuinspiraatiota käyttämällä Instagramissa tunnistetta #IGTravelThursday tai #IGTT! Minut löydät Instagramista nimellä @marika.w

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, 6 lokakuun, 2016 at 11:56

  Berliini on ihana! Mekin käytiin siellä kesällä, muutaman vuoden tauon jälkeen. Ja nyt odotetaan innoissaan muutaman viikon päästä starttaavaa Nykin reissua, sekä talven tulevia matkoja Aasiaan ja Floridaan. Nyt ei kaamos tule nujertamaan meitä!

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 11:58

   Berliini <3 Ihanaa teiän reissut kuulostaa aika superilta!

 • Reply Terhi / Muru Mou torstai, 6 lokakuun, 2016 at 16:45

  Jes, hymyillään ja ollaan onnellisia! :)
  Jokseenkin tuttuja fiiliksiä, että kirjoitettavaa olisi vaikka millä mitalla, mutta jonkin sortin blokki vaivaa täälläkin. Blogi on kyllä päivittynyt suht aktiivisesti, mutta en ole ollut tyytyväinen juttujen tasoon. Työpaikan ja asuinmaan vaihdos on aiheuttanut stressiä, jota kirjoittaminen lievittää mukavasti, mutta voi kunpa olisi aikaa paneutua teksteihin kunnolla!
  Jään odottelemaan etenkin sun Berliini-juttuja! Mutta ei mitään kiirettä, no stress :D

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 11:59

   Sä oot sentään saanut pidettyä yllä kirjoitusta eli pointsit siitä. :D Mulla se jää ekana, mut kyl tää tästä! Ja Berliini juttujen kirjotus alkaa tänään!!

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa torstai, 6 lokakuun, 2016 at 20:52

  Hui, kiva kuulla että vasemmalla ajamisesta selviytyy hengissä! Mä oon luvannut tehdä saman, tosin camper vanilla ja Uudessa-Seelannissa jos ja kun saadaan reilun vuoden päästä sinne lähdettyä. En oo edes ajanut autolla vuosiin. Varmaan pitäisi vähän kerrata. Tosin ei ehkä liikaa, niin ehkä mä solahtaisin väärään liikenteeseen helposti :D Toivottavasti saat kirjoitusfiiliksestä taas kiinni, Skottilan jutut kiinnostaa erityisesti kun oot kumminkin käynyt Potter-paikoissa :)

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 12:00

   Kannattaa joo kyl ajaa suomessa ennen sitä, ja jos saa automaattiauton ni mulle ei tuottanu vaikeuksia ajaminen. :D Ainoastaan parkkipaikoilla jostain syystä mulla ei ollut mitään hajua miten ajan, ja yhden kerran risteyksessä panikoin, enkä tiedä ajoinko oikein, mutta siis muuten tosi sulavasti, joten hengissä selviytyy! Joo mä nyt haen sen kirjotusfiiliksen ja Skotlantiakin alan purkamaan. :)

 • Reply Maarit Johanna torstai, 6 lokakuun, 2016 at 22:09

  Sie se oot kerenny! Skotlantijuttuja ootelleessaaaa <3

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 12:00

   Joo on täs näköjään aika paljon ehtinyt, vaikka kotonakin on tullut oltua! :D Skotlantiin päästään pian!

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle perjantai, 7 lokakuun, 2016 at 14:21

  On sulla kyllä ollut aktiivinen reissukausi takana ja niin upea kohde edessä. Jos tuntuu, ettei nappaa postata tai instagrammata, niin sitten sitä ei kannata tehdä. Kyllä se innostus sitten taas jossain vaiheessa puskee päälle. :) Mun blogikirjoituksista ei ainakaan tule kuin ihan kamalia, jos niitä pakolla väkertää.

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 12:01

   Kiitos lohdutuksesta. :) Kyl tää tästä, vähän pitää potkia itteään ja sit taas ollaan vauhdissa. Mä en oo ehtinyt edes lukea blogeja ja sun kaikki Kanadajututkin on ihan jäänyt.

 • Reply Pirkko / Schildt sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 15:44

  Ettei vaan sielläkin päin hommat jotenkin liippaisi taloushallintoa, kun kvarttaaleittain ajattelet :-)
  Samaista ajatusta, että vuoden viimeinen kvarttaali menossa täälläkin on pyöritelty.
  Samanlaiselta kuullostaa myös tuo lomapäivien tarkka laskenta, niitä kun on aina jotenkin turhan vähän …

  • Reply marikaw sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 18:57

   Liippaa pankkielämää. :D Lomapäivät tänä vuonna tuli kyl budjetoitua ihan täydellisesti et pitää taputtaa itteeni selkään, hyvin tehty.

 • Reply Annika | Travellover lauantai, 29 lokakuun, 2016 at 17:42

  Minusta kurjin tilanne on se, kun juttuja olisi kerrottavaksi vaikka kuinka, mutta työ kerta kaikkiaan haittaa harrastamista. :) Nyt on vähän sellainen vaihe. Lokakuun ankeus ei ainakaan lisää tarmokkuutta – mutta tulevien lomien suunnittelu kyllä. Ihanaa matkaa, mihin menetkin!

  • Reply marikaw maanantai, 31 lokakuun, 2016 at 10:50

   No niinpä, työt on haitannu harrastuksia nyt niin paljon. :D Onneks nautin työstäni tosi paljon, muuten vois olla ankeeta.

 • Reply Rimma | RIMMA + LAURA keskiviikko, 2 marraskuun, 2016 at 20:25

  Hymyillään hymyillään, vaikka väkisin! :) Kyllä tänään on ollutkin aihetta hymyyn, kun ensilumi peittää maan. Ja täällä on vähän semmoista myös ilmassa, kuten Annikallakin, että työt haittaa harrastuksia ja aika verkkaiseen tahtiin olen omalta osaltani ehtinyt meidän blogia päivitellä! Ehkä se tästä :)

  • Reply marikaw torstai, 3 marraskuun, 2016 at 22:55

   Pikkuhiljaa sitä aikaa löytyy. :) Onneks sullakin on mieluisa työ että ei sen puoleen tarvi harmitella ajankäyttöä. Ja joo kyllä muakin hymyilyttää ensilumi!

  Leave a Reply