Matkapäiväkirja: Ericeira päivä 8 / Vikat surffit ja himaan

Ollaan päästy viimeiseen päivään Ericeirassa! Postaukset surffirakkaudestani ja Ericeirasta eivät lopu tähän, mutta tässä vielä viimeisen päivämme matkapäiväkirja.


Perjantai-ilta meni Ericeiran yöelämässä Chillinin porukoiden kanssa hengaillessa. Juhlittiin myöhään yöhön saakka ja nautittiin viimeisestä illasta. Hyvästeltiin muutamat facebookittomat ihmiset, joiden kanssa oli viikko eletty ja jaettu onnistumiset ja epäonnistumiset. ”What do you say, have a nice life.” 


Lauantai aamuun herättiin kuitenkin suht virkeinä. Onneksemme lentomme kotiin Lissabonista oli vasta myöhään illalla, joten pääsimme nauttimaan viimeisenäkin päivänä suffauksesta. Hyviä aaltoja odotellessa keskityttiin poseeraamaan lautojemme kanssa, kuvassa edustamassa irlantilainen, suomalainen, venäläinen, kanadalainen, saksalainen ja suomalainen.


Viimeisen päivän tavoitteeni oli ottaa aaltoja kiinni suurimmaksi osaksi yksikseni ja siihen pystyin, joten siis viimeisistä surffeista jäi ihan superhyvät fiilikset. Mulla on suurimmassa osassa surffikuvia vaan niin onnellinen ilme ja näitä kuvia on ihana katsoa.Viimeisen surffitunnin jälkeen lähdettiin vielä nauttimaan auringonsäteistä lähirannallemme. 
Näytä mulle missä sul on rusketusraidat. Viikon märkäpuvun pitämisen tulos tässä. Rusketun tosi huonosti, mutta viikon jälkeen naama, kämmenet ja jalkapöydät olivat kauniisti eriväriset kun muu vartalo. Vähän masentaa viikon päästä olevat häät (ei omat) jossa edustan kauniiden rajojeni kanssa.


Haikeat hyvästit jäljellä oleville ystäville ja Chillinin työntekijöille. Lupaus siitä, että palataan ja kotia kohti. Mun ei ole koskaan helppo tulla matkalta kotiin, mutta tää kerta oli ehkä vaikein. Onneksi voi aina palata.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Laura / Laura's Itinerary perjantai, elokuu 5, 2016 at 21:57

    Parasta on löytää ihana kohde, jonne pääsystä uudelleen voi haaveilla. Pakko mennä kotiin välillä, että voi taas lähteä uudelleen :)

    • Reply marikaw lauantai, elokuu 6, 2016 at 19:12

      Joo toi on totta! :) Ericeira on kyl nyt sellanen ehdottomasti. <3

    Leave a Reply