Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkapäiväkirja: Ericeira päivät 1 ja 2

Pari päivää takana Ericeirassa ja tää on ihanaa! Saavuttiin tänne lauantai iltana puoli kahdeksan aikaan ja puol yheksältä lähettiin beach partyille, jossa koko Chill in Ericeiran väki jo oli. Ihanaa yhteistä fiilistä. 

Yövytään siis Chill in Ericeira nimisessä surffitalossa. Meillä on oma kahden hengen makuuhuone ilman omaa vessaa ja kylppäriä. Tarjolla on myös dormimajoitusta ja siellä on paljon yksin matkustavia yöpymässä. 

Beach partyt olivat hauskat. Drinkkien alkoholipitoisuus oli noin 100 % joten kaksi desiä about raakaa viinaa juotuani totesin että eiköhän kannata mennä syömään ja nukkumaan. Iltapalaksi 1,5 € maksava kasviskeitto ja nukkumaan.

Tältä näyttää meidän huone. Ehkä maailman söpöin, kaikissa huoneissa on jotain omia inspiroivia lauseita. Mä seurasin Portugaliin uniani ja unelmiani.

Meiän ikkunasta on ihan kelpaavat näkymät myös. 

Toinen päivä alkoi aamupalalla, jonka jälkeen lähdettiin kahdestaan tutustumaan Ericeiran kaupunkiin. Tosi söpö paikka ja ehdottomasti yllätti positiivisesti. Mulla ei oo koskaan ollut mitään suuria haluja matkustaa Portugaliin, joten siis odotukset on ylittynyt ihan täysillä. (Syy miksi en ole paikasta ennen kiinnostunut on niinkin naurettava kun jalkapallo, ja se etten tykkää portugalilaista pelaajista…) Ruoka on halpaa, ihmiset on supermukavia ja aurinko lämmittää.

Toisena päivänä otettiin myös ensimmäinen surffitunti! Täällä on tarjolla aloittelijoille ja keskitasolle tunteja, aloitettiin alusta, kuten ehkä edellisestä surffipostauksestani voi päätellä. Plot twist, mulla meni yllättävän hyvin! Pysyin siis aallon päällä pari kertaa pystyssä ja tuntui siltä että surffaan, joten mun tavoitteet on jo ylittynyt. Uus tavote on saada ylennys keskitasoon, koska poikaystävä ylennettiin jo.. 

Illalla halukkaat Chillinin porukat lähtee aina yhteiselle illalliselle. Lähdettiin eilen messiin ja siis niin hauska ilta. Siirrettiin ravintolan pöydät keskelle katua, ja käytännössä tukittiin koko tie. Livebändi alkoi soittaa kello 22 aikoihin ja koko katu tanssi, lauloi ja oli fiiliksissä. Ihan mahtavaa. 

Tämmöistä tänne tällä kertaa. Nyt ulkona on hirvee läjä pilviä, joten en oikein tiedä mitä puuhailun ennen surffituntia, mutta ehkä mä jotain keksin. Palataan! Yritän kirjoitella matkapäiväkirjaa paikan päältä, joten pysykää mukana. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply