Suomen suurin matkablogiyhteisö

California is always a good idea

Ootteko samaa mieltä otsikon kanssa?


Mä olen. Ensi viikolla koittaa taas lähtö sinne. Heh. Edellisestä reissusta oon vissiin kirjoittanut kaksi postausta, joten lähdetään hakemaan vähän lisää materiaalia. SASin lennot Los Angelesiin Tukholman kautta maksoi 440 € ja mä en voinut vastustaa.


Luvassa palmuja ja toivottavasti surffauksen opettelua. Surffaus lievästi sanottuna vähän jännittää, mutta pakko päästä testaamaan.


Shoppailua ja ruokaa as always. Mä oon kaivannut Chipotlea ja Cheesecake Factorya.


Hollywood Hillsejä ja lenkkejä Runyon Canyonilla. Tavoite olisi haikkailla Hollywood kyltin taakse, toivottavasti löydetään perille. Sannan blogista on luettu kokemuksia.


Kaupungin valoja. Griffith Observatorylla nörtteilyä.


Auringonlaskuja ja rantoja.

Tällä kertaa ei siis minkäänlaisia massiivisia roadtrip suunnitelmia. Hengaillaan Losissa ja nautitaan toivottavasti elämästä. Vähän harmittelen sitä, että ollaan mestoilla toisena Coachella viikonloppuna, mutta järkevät liput on loppuunmyyty, joten en pääse leikkimään hipsteriä sinne. Ei mulla kyllä ois varaakaan koko festareille, koska liput on jäätävän hintaiset, mutta aina saa haaveilla.

Nyt jos teillä on jotain supereita Los Angeles vinkkejä niin saa laittaa jakoon kiitos!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kea | Deep Red Blues lauantai, huhtikuu 9, 2016 at 21:51

    Beachwoodin päästä pääsi ainakin aikanaan Hollywood-kyltille. Tavattiin käydä siellä aina koirien kanssa kun mun kaveri asui ihan siinä hollilla! Mä totesin tossa talvella matkasuunnitelmaa tehdessä ja halutessani kuumille lähteille kylpemään, että miksi mennä Idahoon kun voi mennä Kaliforniaan, ja näin sitä nyt sitten tapahtuukin. Kalifornian kuumat lähteet kutsuu touko/kesäkuun vaihteessa! Menkää tutustumaan Downtowniin jos ette vielä ole. Siellä on kaikkea tosi päheetä syötävää ja nähtävää, mun blogin uumenista taitaa löytyä vanhoja vinkkejä. :)

  • Leave a Reply