Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jenkkihotellin aamupala

Mä rakastan hotelliaamupalaa. Normiaamuina en jaksa syödä aamupalaa, koska nukun mielummin, mutta reissussa jos aamupalaa on tarjolla niin mä olen syömässä. Ja syön paljon.

Suomessa on tottunut aika hyviin hotelliaamupaloihin, löytyy tuoreita vihanneksia, hedelmiä, juustoja, leikkeleitä, leipiä, lämmintä ruokaa JNE.

Jenkkien hotelleissa on vähän erityyppiset aamupalaratkaisut… Antaa kuvien puhua puolestaan.


Valkoista leipää löytyy, mutta sen päälle on tarjolla vain voita tai marmeladeja. Joskus ei ole edes näin laajaa valikoimaa leivissä, löytyy vain pusseissa olevia erilaisia leivonnaisia joista sitten vaan valitsemaan.


Paria erilaista sokerikuorrutettua muroa. Mun lemppareita on värikkäät Fruit Loopsit, jotka on tottakai ihan ”natural fruit flavourseja”.


Nääkin on ihan ok. Ja tottakai kaikki tarjoillaan kertakäyttöastioista. Pienissä kahden/kolmen tähden hotellimotelleissa on tosi pienet aamupalahuoneet, yleensä respan vieressä.


Tää on jo luksusta, läheskään aina ei ole jogurttia tarjolla. Ylähyllyllä valmiita ”omeletteja” joiden sisällä juustoa, mä en halua tietää kuinka kauan ne on olleet valmiina. Joskus kylmäkaapista löytyy myös kananmunia.


Tää on mun lempparilaite jenkeissä hotelliaamupalalla. Ihan ite saat tehä vohvelin! Taikinaa automaatista, kaadetaan vohveliraudalle, käännetään vohvelirauta ja odotetaan noin kolme minuuttia. Niin hienoa.


Ja valmis tuotos. Tähän päälle yritin laittaa ehkä jotain marmeladia ja siirappia, mutta vähän heikolla menestyksellä. Ne on nätisti pieniä yksittäispakattuja paketteja.

Joskus on tarjolla myös banaania tai omenaa, mutta se ei ole kovin yleistä. Perushotellien complimentary aamupala näyttää mun kokemusten mukaan siis tältä. Okei, oon saanut joskus vähän paremmissa hotelleissa jenkeissäkin parempaa aamupalaa, mutta välillä siitä joutuu sitten maksamaan eikä se kuulu hintaan.

Miltä näyttää, saisitteko vatsanne täyteen? Mulle kelpaa kyllä, koska oon jäätävä sokeriaddikti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply