Suomen suurin matkablogiyhteisö

Slide Rock State Park

Mitä: Kalliohyppelyä Slide Rock State Parkissa
Missä: Sedona, Arizona, USA
Milloin: Heinäkuu 2015


Mä oon aika ajantasalla mun postausten kanssa (not) mutta aina ei voi voittaa. Tänään on vähän synkempi päivä kun eilen, joten nautitaan auringosta ja lämmöstä kuvien välityksellä.


Slide Rock on Arizonassa sijaitseva State Park (osavaltiopuisto?)  jossa pääsee nauttimaan luonnon omista liukumäistä ja kalliolta veteen hyppimisestä. Tutustuin paikkaan ensimmäisen kerran Inkan postauksessa ja paikka oli tottakai lisättä must see listalle. Yövyimme Flagstaffissa, jonne olimme edellisenä päivänä ajaneet noin 1000 kilometriä Salt Lake Citystä muutaman pysähdyksen kautta. Flagstaffista on noin puolen tunnin ajomatka Slide Rockiin.


Kuumana kesänäpäivänä suosittelen ehdottomasti menemään paikkaan ajoissa, me olimme paikalla 10 aikoihin ja jouduimme jonottamaan jonkun aikaa parkkipaikalle pääsyä. Kesällä maksu autosta on 20 dollaria, joka maksetaan puistonvartijalle portilla. Sitten vaan auto parkkiin ja fiilistelemään.


Oli ihan superhauskaa laskea ”liukumäkiä” pitkin ylhäältä alaspäin vähän kolhien itseä samalla kallion reunoihin. Jos on tosi leveä niin voi olla vähän haastavaa laskea, mutta muuten ehdottomasti sisäinen lapsi irti ja laskemaan. Jätettiin kengät hienosti muiden tavaroiden kanssa ja toi kallio oli kuumin ja jalkapohjat vähän kärsi kun yritti ilman kenkiä liikkua. Vedessä on myös aika liukasta joten skarppina ettei pää halkea.


Tarjolla on hyppelyä kalliolta rohkelikoille ja vähän vähemmän rohkelikoille. Mä uskalsin hypätä ylläolevan kuvan oikeassa laidassa näkyvältä kalliolta alas. Sekin oli jo rohkeaa, koska en oo koskaan tykännyt hypätä veteen.


Oikeat rohkelikot voivat sitten hyppiä näin korkealta alas. Kävin katsomassa ylhäältä alas, ja olin ihan valmis hyppäämään, koska ajattelin että no kerrankos täällä ollaan hyppelemässä. Mutta kun joku tyttö satutti vähän jalkaansa hypätessään mä aloin nössöilemään. Kaikissa kohdissa ei ollut edes mitenkään supersyvää joten mun tapaturma-alttiudella olisin varmaan hypännyt kohtaan missä ei ole vettä… Poikaystävä hyppi alas niin korkealta kun vaan pääsi.

Menisittekö hyppäämään tuolta korkealta? Kokonaisuudessaan Slide Rock oli ihan älyttömän hauska paikka ja ehdottomasti jos olette jossain lähistöllä niin kannattaa vierailla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, 13 maaliskuun, 2016 at 18:34

  Vähänkö vaikuttaa siistiltä! :D Hyppäisin! :D

  • Reply marikaw maanantai, 14 maaliskuun, 2016 at 10:03

   Haha oli siistiä. :D

 • Reply Kea | Deep Red Blues sunnuntai, 13 maaliskuun, 2016 at 19:28

  Me ajettiin tuosta läpi matkalla Holbrookista Phoenixiin, porukkaa oli vaan niin liikaa ettei viittitty jäädä. Ehkä vois joskus pistäytyä kun olis hiljaisempaa ohimatkalla. Hauskaa muuten että just postattiin peräkanaa Arizonasta. :)

  • Reply marikaw maanantai, 14 maaliskuun, 2016 at 10:04

   Joo porukkaa oli ihan sikana heinäkuussakin kun oltiin ja joutui jonottaa parkkipaikalle. Oli se sen arvoista, mutta vähän hiljaisemmalla olisi ollut ehkä vielä hauskempaa. :)

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle sunnuntai, 13 maaliskuun, 2016 at 21:21

  Upean näköinen paikka. Tuolla olisi kyllä kiva pulikoida kuumana päivänä. Mutta tuolta kalliolta en kyllä hyppäisi! :O

  • Reply marikaw maanantai, 14 maaliskuun, 2016 at 10:06

   On upea paikka ja todellakin oli kivaa viilennystä kuumaan päivään. :) Kalliohypyt on niille rohkeemmille… Tehään me jotain muuta :D

 • Reply Maarit Johanna maanantai, 14 maaliskuun, 2016 at 10:17

  Ihanan näköistä! Amerikassa on niin helmiä paikkoja, joista en oo koskaan kuullutkaan <3

  • Reply marikaw tiistai, 15 maaliskuun, 2016 at 10:00

   Jep niin on! <3 Kaikkee löytyy. :D

  Leave a Reply