Suomen suurin matkablogiyhteisö

All of Me – 21 asiaa minusta

Koska oon aivan superutelias, oon lukenut mielenkiinnolla bloggaajakollegoiden paljastuspostauksia itsestään. En ole itse hirveän paljon jakanut henkilökohtaisia asioita ja paljastuksia itsestäni blogissa ihan tarkoituksella, mutta postausten kautta on varmaan aika paljon silti tullut kaikille musta tietoa.


Ajattelin kuitenkin nyt vähän raottaa tätä massiivista salaisuuksien verhoa ja kertoa muutamia juttuja itsestäni teille! Katotaan mitä tästä tulee ja onko mulla enää mitään uskottavuutta tämän jälkeen kun jaan noloja juttuja itsestäni taas vaihteeksi. Eli 21 täysin turhaa faktaa musta seuraavaksi, olkaa hyvät!

 1. Oon jäätävä fangirl. Ja tästä saa osansa mun kaikki läheiset kun hypetän sitä, mitä ikinä pakkomielteilen. Anteeks.
 2. Mun suuntavaisto on maailman eniten huono. Ihan sama missä oon, eksyn. En oikeesti liiottele. En tiedä mitä tekisin ilman puhelimen karttaominaisuutta.
 3. Ajan liikaa ylinopeutta, mutta oon saanut vaan yhet ylinopeussakot. Anteeks myös tästä, pitäis olla kiltimpi.
 4. Kun katson Youtubesta videoita, jään jumittamaan niitä ja kohta katon jotain chilinsyönti videoita. Been there liian monta kertaa.
 5. Mun lempijuoma on maustamaton kivennäisvesi ja voisin elää sillä. Mulla on aina joku ruokarajoite meneillään, herkkulakko, karkkilakko, vegaaninen kuukausi jne…
 6. Oon salaisesti hirvee nörtti ja lukutoukka. Osaan  Harry Potter kirjat about ulkoa ja rakastan Star Warsia.
 7. Mulla on kaksi puoliksi kiinalaista pikkuvelipuolta.
 8. Oon tapaturma-altis. Viimeks viikonloppuna sateenvarjo hyökkäs mun kimppuun ja mun leuka on musta sen takia. Kaatuilen, törmäilen ja oon muutenvaan nolo. Onneks en ota itteäni liian vakavasti.
 9. Haluaisin, että mulla ois oma autonkuljettaja, joka veis mua joka paikkaan. Kuljen taksilla ihan liikaa, vaikka mulla ei oo rahaa siihen.
 10. TELEPORTTAUS OIS MAAILMAN PARAS ASIA IKINÄ. Jos mulla ois joku supervoima ni se ois 110 % varmuudella teleporttaus. (Todistaa taas sen että oon jäätävä nörtti…)
 11. Joudun sanomaan mun sukunimen kirjain kerrallaan joka kerta kun jonkun pitää kirjottaa se.
 12. Otin kaks kuukautta sitten ensimmäisen tatuointini. Olin miettinyt sitä viisi vuotta, joten ainakin on sellanen mistä oon varma.
 13. Mä innostun tosi helposti ihan pienistäkin jutuista. Oon aina messissä tyhmissäkin ideoissa mitä iteltä tai kavereilta tulee. Haluun myös aina kokeilla uusia asioita, vaikka ne välillä onkin fiaskoja.
 14. Teen jäätävästi heräteostoksia. Varsinkin ruokaan ja herkkuihin liittyen, aina kun on tullut joku uutuusherkku niin mä haluan maistaa sitä.
 15. Mä inhoon salmiakkia, enkä tykkää ruisleivästä enkä saunasta.
 16. Muistan niin paljon turhia juttuja mun ja muiden elämästä. Muistan myös aina kaikkien nimet ja naamat. ”Joo me nähtiin kaheksan vuotta sit baarissa ja heitin sut himaan.” ”!?”
 17. Vihaan aamuja ja jos mulle puhuu ennen yhdeksää niin ihan omalla vastuulla. Mun työajat ei sovi tähän, koska aamulla yhdeksältä pitäis olla skarppina ja hymyilevänä.
 18. Inhoan siivoomista. Palkkaisin siivoojan käymään meillä kotona jos kehtaisin. Asun kaksiossa, joten en kehtaa.
 19. Mun suurin pelko on ampiaiset ja mua alkaa itkettää joka kerta kun nään ampiaisen mun lähellä. Telkkarin välityksellä ne ei itketä mua, mutta silmät ja korvat menee kiinni.
 20. Oon oikeesti ihan fiksu ja mä en kestä tyhmiä ihmisiä.
 21. Mun tekee mieli välillä alkaa jutella tuntemattomille ihmisille kaupassa tai esim. iltapäivällä bussissa mutta en kehtaa, koska ne ei varmaan arvostais sitä. Pitäiskö yrittää?


Nyt voitte tuomita mut. Tuntuuko nyt siltä että tunnette mut paremmin? Oonko outo? Normaali? Samaistutteko johonkin?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helen sunnuntai, 21 helmikuun, 2016 at 14:48

  Kivoja juttuja! Mitäpä tuomittavaa noissa olisi, paitsi ylinopeussakot, tosin siitäkin sait sakot etkä tuomiota. :-) Kohdat 2 ja 21 tunnistin myös itsessäni. :-D Kohdan 21 toteutumista pidän alkaneen keski-ikäisyyden (hyvänä) merkkinä.

  • Reply marikaw maanantai, 22 helmikuun, 2016 at 18:31

   Mä en koe vielä olevani keski-ikäistymässä, mutta silti tekee mieli jutella. :D Joo ylinopeudesta maksettiin sakkoina niin ehkä tässä ollaan vielä ihan kunnon kansalaisia.

 • Reply Noora sunnuntai, 21 helmikuun, 2016 at 15:10

  Nää on niin mahtavia! Niin samastun tohon fanityttöilyyn. Ja Harry Potteriin. Onneksi ne voi niputtaa vähän samaan kategoriaan :D Mä myös vihaan siivoamista yli kaiken. Joskus vaan tekis mieli muuttaa uuteen asuntoon pakoon edellisen kaaosta… Mulla on just omat faktat viilailua vailla, ehkä kehtaan ne julkaista jossain välissä ku kaikki muutkin alkaa vaikuttaa niin inhimillisiltä näiden paljastusten jälkeen ;)

  • Reply marikaw maanantai, 22 helmikuun, 2016 at 18:32

   Ihanaa, välillä saan hävetä itteäni ku oon niin jäätävä fangirl. :D Eli ihanaa, että löytyy samanlaisia faneja. Joo kyl kehtaa julkasta kun muutkin jakaa tälläistä. ;)

 • Reply ulla50 maanantai, 22 helmikuun, 2016 at 00:16

  Hahaha tää oli hauska! Mää haluaisin kans autonkuljettajan ja siivoojan (myöskin kaksioon). Mutta mun akuutein tarve ois ravintoterapeutti, joka myös ostais, tekis ja pakkais ne mulle. Mun terveys ja elämänlaatu paranis niin paljo ku joku sanois et mitä pitää syödä ja milloin ja huolehtis että tekisin niin :D

  Nro 21: KYLLÄ! Sun pitäis! Kaikkien pitäis. Nii ois Suomi paljo hauskempi maa :)

  Ps. Outoa, ettei joku tykkää salmiaksista ja saunasta, ah! Antaisin molemmista paljon juuri nyt.

  • Reply marikaw maanantai, 22 helmikuun, 2016 at 18:33

   Jos oisin rikas niin ois jäätävä snobi varmaan. :D Ku ois pakko olla siivooja ja autokuski. Harmi etten oo rikas… :( Mul ei tota ruokajuttuu, osaisin kyllä syödä kunnolla jos jaksaisin ja tykkään tosi paljon tehä ruokaa, mut aina ei vaan jaksa. :D Jajoo oon aina ollut vähän outo tän mun salmiakki-inhon kanssa. Yök.

  Leave a Reply