Suomen suurin matkablogiyhteisö

Why Don’t We Go There?

Mun vuoden 2016 matkasuunnitelmat näyttää seuraavalta:

 

 

 

 

 

TYHJÄÄ.

Mä en oo saanut jotenkin edes konkretisoitua yhtään haaveita, mitä tälle vuodelle olisi. Haluan lähteä reissuun, mutta en tiedä yhtään minne. Masentavaa. Lomaa on kuusi ja puoli viikkoa tänä vuonna, joten siis pitäis alkaa nyt ehkä käyttämään niitä.


Random mietinnässä olevia paikkoja tälle vuodelle on seuraavat:

Uusi-Seelanti. Jos mulla ois rahaa niin lähtisin tänne samantien. Kesällä en halua tänne, joten lomia pitäisi säästää loppuvuoteen ja muiden vuoden matkojen pitäisi olla aika budjettimatkoja.

Alaskan risteily. Poikaystävä ehdotti tätä eilen ja siis hänelle se oli ehkä lähinnä vitsi, mutta mun kanssa ei vitsailla matkoista! Joten siis Alaskan risteily tutustumiseen…

Lontoo. Koska mä rakastan Lontoota ja ostan lennot heti kun vaan saan aikaiseksi keksiä, milloin haluan lähteä.

Dublin. Oon helposti johdateltavissa. Näin Facebookissa lentotarjouksen tänne ja heti alkoi kiinnostamaan. Onko joku käynyt, onko Dublin jees?

New York, Washington DC jne… Tää ei nyt varmaan mun jenkkihehkutuksen jälkeen yllätä. Heti kun tulee taas halpoja lentoja, jotka missasin lahjakkaasti loppuvuonna, niin mä niin ostan lennot.


Mikään ei ole tosiaan tätä pidemmällä suunnitelmissani, MUTTA nyt kaipailisinkin teiltä inspiraatiota ja vinkkejä, että mihin kannattaa tänä vuonna lähteä? Ensimmäiselle reissulle haluiaisin lähteä about kolmen viikon päästä ja mielellään johonkin, missä paistaa aurinko. Oon avoin kaikelle. Auttakaaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 9 helmikuun, 2016 at 13:25

  Alaskan risteilyn kanssa ei tosiaankaan voi vitsailla! Mie lähtisin salamana. Ja ottaisin samalla Icelandairin lennot ja välilaskun Reykjavikissa. :D
  Irlanti on muuten ihana. Käytiin kolme vuotta sitten niillä ihan ensimmäisillä Norwegianin lennoilla Dublinissa ja vietettiin Irkuissa viikko. Vitsi että se oli liian vähän. Junailtiin Belfastiin ja Pohjois-Irlannin rannikolle Causeway Coastille. Käytiin pyöräretkillä ja pubikierroksilla Dublinissa. Ihana maa, lähtisin ihan koska vain uudelleen, mutta pidemmälle matkalle. Suosittelen! Vaikka saattaakin sataa, ei se siellä haittaa.
  Meillä on suunnitelmat kans vähän niin ja näin, mutta tiedän, että loppuvuodesta lista on taas pitkä missä ollaankin ehditty käydä. :)

  • Reply marikaw tiistai, 9 helmikuun, 2016 at 22:21

   Nii, mullakaan ei viime vuonna tähän aikaan vielä ollut loppuvuoden ihanat reissut tiedossa, mutta jotenkin nyt kuumottelis olla jotain. :D Irlanti on aina pienesti kiinnostanut, joten sen vois oikeesti nyt ottaa harkintaan. Ja toi Reykjavik, miks mä en Islantia ajatellut heti! : Pakko päästä.

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle tiistai, 9 helmikuun, 2016 at 15:45

  Alaskan risteily oli ihan kiva, mutta vielä makeampaa siellä on mun mielestä liikkua omalla autolla. Pelkästään risteillen Alaska jää vähän vajaaksi. Suosittelen ennemmin auton vuokrausta ja sitten jonkin päiväristeilyn tekemistä. MUTTA Alaska ei kyllä ole millään tavalla budjettikohde, vaan päinvastoin tosi kallis. Kuppaisimmatkin motellit maksaa 100 € yöltä.

  Muuten mun suositus kolmen viikon päähän lomakohteeksi on se minne Lentodiileistä saa parhaan tarjouksen :D

  Iso peukku Uudelle-Seelannille! Toivottavasti pääsisitte lähtemään sinne. :)

  • Reply marikaw tiistai, 9 helmikuun, 2016 at 22:23

   Nii se ois varmaan vielä toimivampaa autolla. En tiiä!! :D Joo siitä ei oo mitään harhaisia kuvitelmiakaan, että pärjättäis pienellä budjetilla. Siks houkuttelis säästää Uuteen-Seelantiin, mutta pitäis odottaa marras-joulukuuhun! Yh, hankalaa. Ja joo voi olla et kolmen viikon päästä oon siinä tilanteessa, että haluun vaan lomaa töistä ja otan lennot minne halvimmalla ja parhaiten pääsee. :D

 • Reply Mika / Lähtöportti keskiviikko, 10 helmikuun, 2016 at 21:34

  Lähtekää Uuteen-Seelantiin jos pääsette, mäkin haluaisin joskus! Pienemmällä budjetilla Irlanti on loistovalinta, tosin sitä aurinkoa en voi luvata. Tykkään Dublinista, mutta se on Lontooseen verrattuna tosi pieni. Kannattaa ilman muuta tutustua maahan laajemmin, sillä hienoja mahdollisuuksia roadtripeihin, patikointiin ja maisemien ihailuun riittää. Itse pidän erityisesti länsirannikosta, viimeksi retkeiltiin Killarneysta käsin.

  • Reply marikaw torstai, 11 helmikuun, 2016 at 18:17

   No se Uusi-Seelanti ois niin unelma. Irlanti on aina silleen pienesti kiinnostanut, joten nyt pitäis varmaan vaan bongata ne semihalvat lennot ja lähteä sinne. :D Ehkä nyt aletaan olla jo siinä tilanteessa loman tarpeessa, ettei auringottomuus haittaa.

  Leave a Reply