Suomen suurin matkablogiyhteisö

World, here I come


World here I come. Jotenkin tää ING Bankin mainos kolahti Schipolin lentokentällä. Matka oli jatkumassa Amsterdamista kohti Los Angelesia ja tuntui vaan siltä, että koko maailma on avoinna. Ja miks koko maailma ei ois mulle avoinna? Maailma on sun.


Mä oon onnellinen siitä, että mulla on mahdollisuus matkustaa. Olin onnellinen Joshua Tree National Parkissa kun ainoa valo tuli tähdistä ja kuusta. Kaupungin valosaasteet olivat kaukana ja sai nauttia hiljaisuudesta. Tähdet ja linnunrata tulivat näkyviin pikkuhiljaa.

Mut tekee onnelliseksi matkalla monet asiat. Tunnelma, paikka, hetki, ihminen. Ruoka, juoma, nauru. Kotona oon onnellinen näistä samoista asioista.


Se voi olla paikka, jonka näkemistä oot odottanut pitkään. Joskus se paikka voi olla pettymys, mutta se fiilis kun paikka onkin kaikkea mitä oot kuvitellut ja vielä enemmän. Se voi olla se tunnelma kansallispuistossa kun vaellat vuoren huipulle ja oot vaan voittaja. Se voi olla se pieni hetki, jonka vietät jutellen ihanan tarjoilijan kanssa maailmasta.


En välttämättä tykkää sanasta kiitollinen, mutta mä oon kiitollinen siitä, että oon nähnyt ja kokenut maailmaa. Halusin vaan tällä postauksella muistuttaa itseäni ja muita siitä. Kaikille se ei oo mahdollista. Muistakaa olla onnellisia niistä pienistäkin jutuista, ei mulla muuta.

Tämä blogikirjoitus on osa kuukausittain järjestettävää Instagram Travel Thursday –tempausta,  jonka tarkoituksena on koota yhteen matkailuaiheisia instagramkuvia. IGTT:n järjestäjinä Suomessa toimivat Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca. Minut löydät instagramista nimellä marika.w

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Jenni / Globe Called Home torstai, joulukuu 3, 2015 at 20:35

  Tosi hyvin sanottu, siis tuo, että sietää olla kiitollinen, koska kaikille samaa mahdollisuutta ei ole tarjottu. On paljon ihmisiä, jotka valittavat, että ”ei pysty matkustamaan” kun eivät ole valmiita sitä priorisoimaan, mutta vieläkin enemmän niitä, jotka ihan oikeasti eivät pysty matkustamaan syystä tai toisesta, ja se on hyvä pitää mielessä.

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:16

   Jep, välillä on hyvä tajuta oma etuoikeutettu asema. :)

 • Reply Maarit Johanna torstai, joulukuu 3, 2015 at 21:38

  Sanoppa muuta. Kyllä mie ainakin tykkään sanasta kiitollinen. Jenni tiivisti hyvin sen mitä minäkin ajattelen. Aivan mieletön tuo maisemakuva jylhistä kallioista!

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:16

   Musta ehkä tuntuu et kiitollinen on niin käytetty et se välillä ärsyttää, mut tähän ei sopinut mikään muu. :D Ja joo se on ihan huikee! Yosemite.

 • Reply Inka torstai, joulukuu 3, 2015 at 21:52

  Ihana Marika! Sulla on niin hyvä asenne, en voi olla hymyilemättä ku ees mietin sua! :D Ja Maaritin tavoin myös mun silmät nauliutu tuon yhden maiseman kohdalla, vauuuuuuu.

  Ps. Mites ne lennot? :D

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:17

   Ihana Inka. <3
   Mä oon vielä pystynyt vastustamaan!! Mut katellaan miten pitkää :D

 • Reply Arja / Haavematkoja torstai, joulukuu 3, 2015 at 22:25

  Hyvin muistutettu meille muillekin – tänä talvena kun itsellä ei oo yllättäen rahatilanteen vuoksi mahdollisuutta just matkustaa, oon miettinyt sitäkin, että vaikka on hirvee kuume maailmalle, monet on usein/aina samassa tilanteessa kuin itse olen nyt kuten Jenni tuossa sanoikin. Ollaan kiitollisia siis kaikesta mitä ollaan saatu nähdä ja tullaan näkemään, nää sun kuvat on ainakin otettu aivan mielettömistä paikoista! :)

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:17

   Joo nää kaikki paikat näis kuvissa on ihan huikeita ja oon niin onnellinen että oon päässyt näkemään ne kaikki.

 • Reply Terhi / Muru Mou perjantai, joulukuu 4, 2015 at 02:25

  Minäkin olen todella kiitollinen, että olen saanut matkustaa ja nähdä maailmaa. Lapsuudessani matkustettiin todella vähän, rahareikiä oli muitakin, mutta olen onnellinen että olen pystynyt rakentamaan itselleni elämän, jossa matkustaminen on mahdollista. Kaikille kun se ei todellakaan mahdollista ole.

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:18

   Mäkään en pienenä matkustanut ollenkaan kun rahaa ei ollut, mutta näin vanhempana ottanut vahingon takaisin. :) Onnekkaita ollaan kun ollaan pystytty näin tekemään.

 • Reply Henna /suurin onni perjantai, joulukuu 4, 2015 at 15:03

  Totta tuo, kaikille se ei todellakaan ole mahdollista… tai oikeastaan suurimmalle osalle maailman väestöstä, ainakaan samassa mittakaavassa kuin meille onnellisille suomalaisille. Kyllä siitä sopii olla kiitollinen :) Ihana postaus muutenkin, just näin! <3

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:19

   Kiitos! <3 Nautitaan tästä, mutta muistetaan välillä oikeasti olla kiitollisia.

 • Reply Laura / RIMMA + LAURA -matkablogi lauantai, joulukuu 5, 2015 at 11:14

  Tuttuja upeita maisemia Yosemitesta ja Grand Canyonilta <3 Ihana postaus, loistava asenne ja oot niin oikeassa, että enpäs vois olla enempi samaa mieltä :)

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:19

   No eikö ookkin upeita. <3 Kiitos!

 • Reply Teea | Curious Feet sunnuntai, joulukuu 6, 2015 at 16:38

  Pienet jutut tekevät isot jutut. Mielestäni sana kiitollinen on täydellinen sana ja loistava olotila. Soisin meidän yltäkylläisyydessä elävien ihmisten olevan enemmänkin kiitollisempia omasta ja läheistensä elämästään. Harvalla ihmisellä on samat mahdollisuudet kuin meillä suomalaisilla.

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:20

   Jep, todellakin pitäis olla enemmänkin kiitollinen! Ite ei tuu ajateltua sitä vaan koko ajan, mutta muistutellaan välillä mieleen.

 • Reply Heidi / Auringon alla maanantai, joulukuu 7, 2015 at 20:15

  Niin ihania maisemia! Tuonne kun pääsisi taas ensi kesänä ;) Tosin vaikka en pääsisikään, niin olen kyllä todella kiitollinen parista aikaisemmasta reissusta, muistan ne ikuisesti!

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:20

   Niin samat fiilikset! <3 Haaveet on, mutta siis onnellisuus aiemmista reissuista jotka säilyvät muistoissa ikuisesti.

 • Reply Kaukokaipuun Nella maanantai, joulukuu 7, 2015 at 20:28

  Kauniisti kirjoitettu juttu <3 Ja aivan upeita maisemia!

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 7, 2015 at 21:21

   Kiitos ja niiiimpä nää kaikki paikat on ihan huikeita olleet. <3

 • Reply Ulla tiistai, joulukuu 8, 2015 at 13:08

  Aaaaaahhhh! Mulla on kamala ikävä takaisin tuonne maahan. Ihana postaus! Mää oon myös niin kiitollinen kaikista reissuista, vaikka ne saaki haluamaan vaan koko ajan lisää. Voi että! :)

  • Reply marikaw tiistai, joulukuu 8, 2015 at 14:47

   Joo toi lisää haluuminen on hyvin tuttua. :D

 • Reply Annika | Travelloverblogi torstai, joulukuu 10, 2015 at 16:10

  Kyllä vain näissä kuvissa on hurjasti syytä olla onnellinen. <3

  • Reply marikaw maanantai, joulukuu 14, 2015 at 09:25

   Jep <3

  Leave a Reply