Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pahimmat ruokaöverit ikinä – Bacchanal Buffet

Kuten otsikko kertoo, on seuraavaksi luvassa kertomus siitä, kuinka vedin pahimmat ruokaöverit ikinä. (Pahoittelut jo valmiiksi kuvanlaadusta, en kehdannut jäädä tientukkeeksi tarkentelemaan kamerani kanssa. )

Vuonna 2013 jäi harmittamaan Las Vegasissa kun en ehtinyt kokemaan mitään buffettia. Kun suunnitelmat vuoden 2015 reissulle selkenivät ja Vegas tuli reitin varrelle, oli minulla yksi asia, jota halusin siellä päästä tekemään. Tarkoitus oli siis päästä syömään mahdollisimman överissä buffetissa.


Vegas, buffetit ja överiys sopivat hyvin yhteen. Kovinkaan pitkään ei tarvinnut miettiä, että minkä buffetin haluan kokea. Caesar’s Palacen Bacchanal Buffet huusi nimeäni ja sinne oli päästävä.  Itsenäisyyspäivän brunssi siellä kuulosti hyvältä, ja nälkäisinä marssimme 4th of Julyna Caesar’s Palaceen ja buffetin jonoon. Ilmoittautuminen tapahtuu automaateilla, josta saa arvion ajasta, joka pitää odottaa. Naamat vähän venähtivät siinä vaiheessa kun jonotuslipuke näytti odotusajaksi puoltatoista tuntia.

Ei lannistuttu vaan päädyttiin snobeilemaan ja maksettiin 50 dollaria express linesta ja selvittiin 10 minuutin jonotuksella. Oon ehkä käyttänyt joskus 50 dollaria johonkin järkevämpään, mutta no, oltiin lomalla ja oli itsenäisyyspäivä ja haluttiin syömään.

Itsenäisyyspäivän brunssi oli noin 65 dollaria per naama, eli kokonaisuudessaan meillä meni buffetissa ruokailuun 180 dollaria eli 167 euroa. En oo ikinä maksanut safkasta niin paljoa enkä varmaan ikinä tuu enää maksamaankaan, mutta kerrankos sitä. Bacchanal Buffetissa on normaaleina päivinä tarjolla aamupala, lounas ja päivällinen, mutta itsenäisyyspäivänä ainoa vaihtoehto oli brunssi. Peruslounas ilman express lineja jäisi alle sadan dollarin.


Sitten siihen ruokaan! (Pieni disclaimer tähän väliin. Olen aivan supernirso enkä siis syö kovinkaan erikoisia ruokia. Lisäksi inhoan esimerkiksi mereneläviä, jotka ovat ilmeisesti tässä buffetissa aivan mahtavia.) Ruokaa oli siis riittävästi (jäätävästi) ja se oli hyvää (ihanaa).Löytyy erilaisia keittiöitä, joissa kokit tekevät edessäsi ruokaa, leikkaavat sinulle lihan ja kokkaavat creppejä toiveidesi mukaisesti. Monet annokset ovat valmiiksi aseteltu pienille lautasille ja voit niitä kantaa omaan pöytääsi niin paljon kun jaksat kantaa (ja toki myös syödä). Ainoa asia, mistä keksin moitittavaa on se, että kasvissushi vaihtoehtoja ei juurikaan ollut. En niitäkään kaivannut enää sen jälkeen kun oli syönyt muutaman lautasellisen muutakin ruokaa.


Minihamppareita, vohvelikanaa, ristikkoperunoita, minihodareita, pizzaa, mac’n’cheeseä. Voiko olla jenkkimäisempää? Paikasta löytyy pääruokia varmasti ihan jokaiseen makuun! Löytyy siis mm. kiinalainen, italialainen ja meksikolainen keittiö. Kaikkea ei vaan pysty testaamaan, eli ensin suosittelen ehkä pyörähtämään buffetin läpi, jotta tiedät mitä tekee eniten mieli. Jos mieli tekee kaikkea, niin onnea vaan yritykselle.


Mä voisin varmaan elää jälkiruoalla. En tiedä pystynkö sanoin kuvailemaan, mitä kaikkea ihanaa oli tarjolla, mutta siis yritetään. Jälkiruokaa oli niiiiin paljon. Söin elämäni parhaan suklaasoufflen, ihania muita suklaajälkiruokia ja vielä siinä vaiheessa kun vatsa oli räjähtämispisteessä, oli haettava jäätelöä. Jos olisin kehdannut niin olisin syönyt varmaan pelkkiä jälkiruokia. Pöydästä löytyi kaikkea mahdollista. Karkkia, suklaata, kuppikakkuja, erilaisia leivoksia, vohveleita, pannukakkuja, tuoreita hedelmiä. Kyllä kelpasi herkutella.


Ympäristöstäkään ei ole mitään valittamista. Me pääsimme ehkä rauhallisimmalle osastolle, josta löytyi aasialainen ruoka, mutta oikeastaan missään ei joutunut jonottamaan ja ruokaa ja kaikki toimi hyvin. Ravintola oli koko ajan täynnä ihmisiä, mutta silti ei tullut mitään liian tukkoista fiilistä, joten pisteet siitäkin.

Pieni morkkis tuli buffetin hinnasta, mutta ruoka oli aivan mahtavaa, joten nopeasti siitäkin pääsin yli. Nyt on nälkä ja ikävöin Bacchanal Buffetin jälkiruokapöytää. Jos haluat kokea Las Vegasissa ökybuffetin niin ehdottomasti voin suositella Bacchanal Buffetia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Maarit Johanna torstai, lokakuu 22, 2015 at 18:19

  MUN ON MUUTETTAVA TUONNE !!!

  • Reply marikaw perjantai, lokakuu 23, 2015 at 09:24

   Tiedän tunteen mut en suosittele. :D Vois MUUTAMIA kiloja kertyy….

 • Reply Susanna torstai, lokakuu 22, 2015 at 21:36

  Oi noi jälkiruuat, nam!!
  etelä-Italiassakin myytiin hedelmäleivoksia ja marjaleivoksia edullisimmillaan 0,50 sentillä ja kun olin hotellissa niin kyllä niitä teki aina vaan mieli ostaa.. Suomeen pitäisi ottaa oppia näistä tämmöisistä buffeteista ja kahviloista, kävijöitä varmasti riittäisi jos hinnat olisivat edullisia ja tarjoilut noin herkullisia

  • Reply marikaw perjantai, lokakuu 23, 2015 at 09:25

   Joo jälkkärit oli <3. Joo suomessa ei kyllä näin upeita buffetteja oo!

 • Reply inka perjantai, lokakuu 23, 2015 at 18:43

  Eikä mikä postaus!!! Otin oikein hyvän asennon tässä bussin penkissä ja valmistauduin eeppiseen buffapostaukseen! Kuvat ei latautunu hitaan netin vuoksi koneella mutta onneksi kännykäll aukesi, sillä nää oli nähtävä! Ja kuola valuu! :D

  Ihan mahtavaa että teit tästä postauksen, mun on ihan pakko päästä tuonne. Ja tuli muuten yllärinä tuo hinta, ei hitto miten kallista!

  • Reply marikaw lauantai, lokakuu 24, 2015 at 17:18

   Hihi ajattelin kun kirjottelin tätä että varmasti nautit tästä. :D

   Joo tää on varmaan yks Vegasin kalleimmista buffeteista mut oli tää sen arvonen!! Ruoka. <3

 • Reply jarmo perjantai, joulukuu 11, 2020 at 10:21

  nam nam oli muuten hyvää ruokaa kun söin tuolla muuten ruuan jöälkeen menin vessaa ja väänsin sellaset paskat että vessat meni tukoon ja munaan alkon sattuu

 • Leave a Reply