Suomen suurin matkablogiyhteisö

Horseshoe Bend

Horseshoe Bend Arizonan Pagessa oli ehdottomasti kesän roadtripin must see – kohteita. Kuvat paikasta näyttivät upeilta ja siellä käyneet tutut hehkuttivat paikkaa.


Olimme varanneet Antelope Canyon kierrokseen kello 13.30, mutta koska vähän säädettiin kesäajan kanssa, olimme puolitoista tuntia etuajassa Pagessa. Emme päässeet aiemmalle Antelope Canyon kierrokselle, joten päätimme, että käydään pikaisesti haikkaamassa Horseshoe Bend tässä välissä. Kevyet 40 astetta lämmintä, kello noin 12 päivällä ja aurinko porottaa täysillä. Ei ehkä kaikista paras aika mennä paikkaan, mutta se sopi juuri silloin täydellisesti aikatauluihin, joten oli vaan mentävä.

En tiedä, olinko varautunut jotenkin superhyvin henkisesti matkaan, koska mitään kuumuusahdistusta ei tullut. Lippis päässä ja vettä reilusti mukana. Ei lyhyt haikki toki mikään nautittava ollut, kengät täynnä hiekkaa ja siis oli kuuma, mutta odotin pahempaa.


Jengi vetää täälläkin vähän hasardeja selfieitä, ja siis oon aika varma, että nykyisellä meiningillä täällä tulee tapahtumaan onnettomuuksia… Olkaa varovaisia selfieidenne kanssa!


Taas yksi sellainen paikka, missä oma olo tuntuu pieneltä ja voi vaan ihmetellä luonnon upeita luomuksia. GoPro kameralla saatiin ikuistettua paikka kokonaisuudessaan, omasta kamerasta puuttuu laajakulmaobjektiivit.


Kyllä noita näkymia kattelee. Oli ihana istua kivellä ja fiilistellä ja ihmetellä näkymiä. Olisi hauskaa myös päästä alas joelle veneretkelle, ja saada sieltä erilainen perspektiivi paikkaan.


Reitti takaisin. Kaukaisuudessa näkyy pieni auringonsuoja, jossa voi ottaa hetken lepiä ja jatkaa sitten loppumatkan takaisin autolle. Mekin otimme tässä lyhyen välikuoleman. Matkaa on molempiin suuntiin 1,2 kilometriä, eli edestakaisesta matkasta tulee 2,4 kilometrin setti. Ei todellakaan siis paha, mutta siinä kuumuudessa ja hiekassa tarpoessa matka tuntuu aika pahalta.


Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos Pagen alueella liikutte. Paikka on maksuton, ja siis hyvin varustautuneena jaksaa varmasti kävellä reunalle kuumaankiin aikaan. Ilman vettä en suosittele kuumimpaan aikaan reunalle kävelemään.

Miltä Horseshoe Bend näyttää?

P.S. Rakastan mun Nikejä, en tiedä miten oon joskus selvinnyt reissuilla ilman lenkkareita. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 20 lokakuun, 2015 at 20:46

  Eeppinen! Ylin kuva on aivan mielettömän hieno <3

  • Reply marikaw keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 12:50

   No sanos muuta! Kiitos! <3

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 09:39

  Upeita kuvia! :)

  • Reply marikaw keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 12:50

   Kiitos, paikkakin on upee! :D

 • Reply Milla - Pingviinimatkat perjantai, 23 lokakuun, 2015 at 07:53

  En kyllästy kuviin paikasta koskaan, joten en edes uskalla arvailla miten pimahdan kun joskus sinne sitten pääsen omin silmin katsomaan ja vihdoin räpsimään omat fotot talteen. Kauhulla olen lueskellut teidän muiden bloggaajien kokemuksia paikasta +40 asteen helteessä ja vannonut et silloin en sinne ainakaan mene. Realismin piirissä todettakoon, että meille käy varmaan just samoin kuin teille, että päädytään päivän kuumimpaan hetkeen sitten kuitenkin :D

  • Reply marikaw perjantai, 23 lokakuun, 2015 at 09:33

   Joo kuvat täältä on upeita ja paikka itsessään on kyllä ihana. <3 Ehdottomasti kannattaa mennä. Todennäkösesti joo joudutte sinne kuumimpaan aikaan, mutta hyvällä henkisellä ja fyysisellä varustautumisella pärjää kyllä. :D

 • Reply Kea | Deep Red Blues perjantai, 30 lokakuun, 2015 at 01:43

  Huh! Me mentiin auringonlaskun aikaan ja olin ihan että häh, tässäkö tää tappohaikki oli??! Ihan mieletön paikka, mutta myös ihan tukossa porukkaa. Sellanen kerta riitti kokemus ainakin mulle. :)

  • Reply marikaw perjantai, 30 lokakuun, 2015 at 20:54

   Joo siihen aikaan ei varmasti enää tunnu oikeen missään. :D Mullekin ehkä toi kerta riitti, jos joskus tuun käymään Pagesissa uudestaan niin mikä jottei, mutta ei nyt mitään pakkoa.

  Leave a Reply