Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terkkui Pocatellosta!

Eeppistä roadtrippiä Amerikassa takana 10 päivää ja 13 edessä!   Ollaan käyty jo vaikka missä ja about kaikki paikat ovat olleet mahtavia. Tää postaus olisi pelkkiä superlatiivejä täynnä, mutta yritetään pitää tämä nyt vaan lyhyinä kuulumisina. All good in the hood siis, kaikki hyvin, elämä ja loma on ihanaa! Seattle oli ihana, Vancouver oli upea, Glacierin kansallispuisto ja going to the sun road oli ehkä hienoin paikka ikinä, Yellowstone oli mahtava… Eikai siinä ihmeempiä. Ollaan ajeltu (poikaystävä ajaa) jo noin 3000 kilsaa, mutta vielä ei mua ainakaan puuduta kun aina mennään vaan upeempiin ja upeempiin paikkoihin. Auto ei ole kovinkaan hyvä, mutta ihan kaikki ei sentään voi olla täydellistä.   Nyt ollaan Idahon osavaltiossa Pocatello nimisessä kaupungissa ja tää on tosi symppis paikka. Ajettiin Yellowstonen kansallispuistosta tänne tänään ja huomenna matka jatkuu Salt Lake Cityyn. Yllä oleva kuva hotellimme parkkipaikalta, ei yhtään huonommat näkymät täältä. Aurinko laskee tunnin päästä, toivon pilvien siirtyvän, jotta pääsen fiilistelemään sitä.   Patrioottiset minikuppikakut hymyilyttivät Walmartissa, vähän alle viikon päästä juhlitaan 4th of July! Vietämme USAn itsenäisyyspäivän Las Vegasissa ja toiveena on nähdä överit ilotulitukset. Vielä en ole omaa rekvisiittaani hankkinut, mutta jotain överiä tulee varmasti hankittua. 

Blogia en reissusta ehdi sen kummemmin päivitellä, mutta instagram laulaa, joten jos haluatte nähdä, että missä mennään niin pistäkää seurantaan @marika.w ja palaillaan! :)

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jenni / Globe Called Home lauantai, heinäkuu 11, 2015 at 22:00

    Upealta näyttää, myös ne Instagram-kuvat! Hetki piti miettiä, että mikä ihmeen Pocatello… jaa vai Idahossa. :D Nuo minikuppikakut ovat yllättävän hyviä, ostettiin juurikin noita samaisia Walmartin versioita pari vuotta sitten July 4thiksi.

    • Reply marikaw sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 15:27

      Meillä jäi ostamatta kun olisi ollut ehkä vähän liian lihavaa vetää kahdestaan massiiviset määrät kuppikakkuja. :D Idaho yllätti positiivisesti!

    Leave a Reply