Suomen suurin matkablogiyhteisö

TOP 10 ROADTRIP SONGS

Mun pitäis pakata ja miettiä, että onko kaikki kunnossa reissuun lähtöä varten, (huomenna!) mutta koska kuitenkin pakkaan vasta huomenna, päätin blogata pienen hetken.


Mistäs muusta mä nyt kirjottaisin kun roadtrippailuun liittyvistä asioista ja ajattelinkin jakaa teidän kanssanne mun lemppari roadtrip biisit. Spotifyn offline listat on päivitetty kuntoon, jotta saadaan reissussa nauttia ihanasta musiikista eikä ärsyttävistä radiomainoksista. 
Roadtrippeihin kuuluu mun mielestä musiikki. Ihana laittaa hyvä biisi soimaan ja fiilistellä ajaessa tai ihan vaan ollessa auton kyydissä. Elokuun Kilpisjärvi Lofootti reissua varten tarvitaan aika massiiviset playlistit, jotta jaksetaan ajaa päivässä Vantaalta Kilpisjärvelle. Joskus on jees kuunnella hiljaisuutta, mutta yleensä autossa soi aina musiikki. Meillä on poikaystävän kanssa täysin erilainen musiikkimaku, joten kompromissit ja musiikinsoittovuorot on tullut tutuksi.

Tässä seuraavaksi siis mun Top 11 lista ihanista roadtrip biiseistä. <3 (Top 11 koska en osaa laskea kymmeneen…) Linkit vie youtubeen kyseiseen biisiin! Oikeesti pelkällä roadtrip playlistillä on kolme ja puoli tuntia musiikkia ja muut playlistit kun ottaa huomioon niin eiköhän niistä reilu 24 tuntia löydy musiikkia.


Life Is a Highway – Rascal Flatts
Kaasu pohjaan ja life is a highway.

Take Me Home, Country Roads – John Denver
Tää on niin roadtrip biisi kun vaan voi olla.

I’m Gonna Be (500 Miles) – The Proclaimers
Ootteko kattoneet How I Met Your Motheria? Ted ja Marshall roadtripillä, ainoastaan tää biisi soimassa, ihan parasta. Tästä tulee niin hyvälle tuulelle. Oltiin syömässä Hard Rock Cafessa Miamissa viime jouluna, tää biisi alkoi soimaan ja jengi lauloi ihan täysillä mukana.

Home – Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes
Ihanan hyväntuulinen fiilistelybiisi.

Ride – Lana Del Ray
Tähän biisiin tutustuin itseasiassa vasta pari viikkoa sitten, mutta tää hyppäs mun suosikkibiisien joukkoon ihan heti. Aivan mahtava.

I Lived – OneRebublic
I owned every second that this world could give
I saw so many places, the things that I did
With every broken bone, I swear I lived
Tää muistuttaa mua elämisestä ja hetkeen tarttumisesta.

Go Big Or Go Home – American Authors
Tää biisi on niin mua ja mun överisuunnitelmia. Don’t feel like going home but all my cash is gone on todennäköisesti mun fiilis reilun kolmen viikon päästä…

On Top Of The World – Imagine Dragons
Maailman huipulla, kyllä kiitos.

Hollywood Hills – Sunrise Avenue
A part of me will stay here. Moneen paikkaan on tullut jätettyä palanen itsestään, ja tää biisi ei muistuta mua pelkästään Losista vaan muutenkin ehkä lähtemisestä.

Holy Grail – Jay Z, Justin Timberlake
Tää biisi oli kova juttu meidän 2013 vuoden roadtripin aikaan ja soi sillä matkalla koko ajan radiossa. Jotenkin siitä muhun ehdollistui sellainen fiilis, että tätä kuuluu kuunnella reissussa.

Thrift Shop – Macklemore & Ryan Lewis
Tuun tästä ihan superhyvälle tuulelle, volat vaan kaakkoon ja fiilis.

Miltä kuulostaa? Ja hei jos teil on ihania roadtrip biisejä niin jakakaa ne mun kanssa! Oon melkein kaikkiruokainen musiikin kanssa, joten ehdotuksia vaan kehiin. Ehdin vielä pistää listat uuteen uskoon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, kesäkuu 18, 2015 at 23:47

  Nyt on pakko sanoa heti tähän, että erityisen mahtavia biisejä näistä on:

  Life is a Highway – kuulin tuon ekaa kertaa Cars -animaatiossa vuosia sitten ja tykästyin välittömästi :P. Se on kunnon roadtrip biisi!

  I’m gonna be – HIMYMin legendaarinen biisi, joka todellakin tuo hyvän fiiliksen :). Itse kuulin tuon mm. isoveljen polttareiden jatkoilla Apollon yökerhossa coverbändin soittamana. Arvaa tuliko hyvä fiilis :D.

  On top of the world – Mahtava biisi, josta itselläni tulee aina mieleen Tokion matka ja businessluokka, koska kuulin sitä silloin lennolla :P. Niin hyvät fiilikset tulee aina tuosta.

  Eli erinomainen lista. Musiikki on tärkeää autolla ajaessa :). Suosittelen lisäämään soittolistalle (jos ei vielä ole) American Authorsin – Best day of my life (itselläni on tuosta Gazzo remix soittolistalla).

  • Reply marikaw perjantai, kesäkuu 19, 2015 at 11:03

   Best day of my life löytyy listalta, mut toi go big or go home ylitti sen tällä listalla. :D

   Ja joo voin uskoo ton im gonna be – fiiliksen, siitä tulee vaan aina niin hyvä olo!

 • Reply matu perjantai, kesäkuu 19, 2015 at 00:26

  Ei hitsi tossa oli hyviä biisejä! Imagine Dragons, Sunrise Avenue ja OneRepublic soi mulla tosi monesti autossa, niiden musiikkia kuunnellessa tulee jotenkin niin rento ja hyvä fiilis. Tuo Take Me Home, Country Roads oli mulle uusi tuttavuus, mutta jotenkin iski heti- menee heti soittolistalle!:D

  • Reply marikaw perjantai, kesäkuu 19, 2015 at 11:03

   Eiks ookkin! Joo se on ihanaa kun saa hyvän fiiliksen biiseistä ja voi vaan nauttia. Ja country roads sopii niin autobiisiks. :D

  Leave a Reply