Suomen suurin matkablogiyhteisö

Little Moments

Joku aika sitten eri blogeissa pyöri Reisereise-blogin liikkeellelaittama haaste, jossa oli tarkoitus kertoa pienistä hetkistä matkojen varrelta. Haasteesta tuli hyvä mieli ja päätinkin siihen tarttua muutaman pienen hetken ja muiston kanssa.

Mulla on tosi hyvä muisti ja muistan aina ihan turhia ja pieniä asioita vuosien takaa. Mieleen jää tosiaan kaikkia ihme asioita, mutta yksi parhaista asioista reissulla on ihmisten kanssa kohtaamiset ja keskustelut. Ihan pienistäkin asioista jää hauskoja ja hyviä muistoja.

Ensimmäisellä roadtripillämme Yhdysvalloissa olimme illalla/yöllä syömässä Taco Bellissä jossain päin Los Angelesia. Oltiin supernälkäisiä ja tilattiin hirveä kasa tacoja. Ahnehdittiin, eikä jaksettu syödä kaikkea. Otettiin jämät mukaan ja kun mentiin ulos, pyysi koditon nainen meiltä dollaria, jotta saisi ostettua yhden tacon. Meillä oli jäänyt muutama taco syömättä, annettiin ne naiselle dollarin tilalta ja hän oli aivan superonnellinen. Tuli hyvä mieli antamisesta, mutta kodittomien näkeminen harmittaa aina.

Toinen muisto on myös jenkeistä, matkattiin Brooklynistä metrolla takaisin Manhattanin puolelle ja juttelimme ystäväni kanssa suomeksi. Kyytiin tuli nuorehko mies pienen vauvan kanssa, tarjosin hänelle paikkaani, mutta hän tahtoi seistä. Mies alkoi kyselemään meiltä, että mistä ollaan kotoisin, mitä ollaan tehty Nykissä ja me ihastelimme pientä vauvaa. Hän kehui meille Brooklyniä ja kertoi tyttövauvan olevan ”true newyorker”. Ihana.

Mä hehkutan aina Islantia ja mun rakkautta sitä paikkaa kohtaan, mutta siis hyvin suuri osa ajasta Islannissa meni vaan hämmästellessä maailman ihmeellisyyttä. Ylläolevassa kuvassa minä pienenä vasemmassa reunassa ihmettelemässä jäätikön mahtavuutta. Fiilis oli ihan uskomaton, enkä pysty sitä edes kuvailemaan mitenkään järkevästi. Niin pieni olo ja kiitollisuus siitä, että saa nähdä ja kokea tätä maailmaa. Islannista on jäänyt mieleen paljon näitä hetkiä.


Jeeppisafari Dubaissa, auringonlasku aavikolla, arabivaatteiden testausta, perinteistä ruokaa, vesipiippua, tatuointeja. Keskustelut jeeppikuskimme kanssa töistä, ja siitä, että onko hänen mielestään mukava tehdä joka päivä samanlainen retki Dubaista aavikolle. Mietin automatkallamme sitä pitkään, kunnes ymmärsin, että itsekin teen käytännössä joka päivä samaa asiaa. Menen töihin, olen siellä 9-16.40, ja vaikka teenkin päivän aikana erilaisia asioita, on se silti käytännössä samaa settiä. Onneksi pidän työstäni.

Oon vähän myöhässä tän haasteen kanssa, mutta olisi kiva kuulla teidänkin pienistä hyvistä hetkistä matkoiltanne! Ihanaa aurinkoista viikonloppua myös kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna lauantai, kesäkuu 13, 2015 at 09:53

    En malta olla hehkuttamatta tämän haasteen postauksiin miten ihania nää jutut on! Sydän tuolle tacoepisodille ja varsinkin vielä Islannin jäätiköille.. Oijoi!

    • Reply marikaw lauantai, kesäkuu 13, 2015 at 18:41

      Pitäis useemminkin miettiä näitä pieniä juttuja ja kirjottaa niistä. :)

    Leave a Reply