Suomen suurin matkablogiyhteisö

Arkea pakoon

Vaikka matkabloggaajana haluaisi koko ajan matkustella ja olla maailmalla, ei se valitettavasti kaikille ole mahdollista. Siitä syystä välillä pitääkin piristää arkea erilaisin keinoin. Piipahdus kylpylässä, syöminen ravintolassa, tyttöjenilta, roadtrip parhaan ystävän kanssa, jooga, hyvä kirja. Mulle arjesta pakeneminen on juuri näitä pieniä asioita, jotka piristävät tavallisia päiviä.

Seuraavaksi luvassa siis kuvia näistä pienistä asioista, joiden kautta minä pakenen välillä arkea kun on ikävä maailmalle. Ei sillä, että arjessa olisi mitään vikaa, monet näistäkin asioista ovat arkisia. Silti kuitenkin jotain vähän erilaista, kun istuminen yhdeksästä viiteen toimistolla. Rakastan työtäni, mutta silti välillä ensimmäiset sanani ovat aamulla ”mä oon niin loman tarpeessa”.

Vietimme yhden illan Flamingo Spassa ja kylpyläilta oli kyllä täydellistä rentoutumiseen. En ollut aiemmin käynyt kylpylän ”aikuisten” puolella, mutta rakastuin ihan täysillä mineraalialtaaseen, jossa kuuluu musiikkia vedenalla. Oli vähän outo fiilis, tuntui että musiikki kuuluisi aivoissa. Spa puoli oli myös ihanan rauhallinen, joten varmasti seuraavallakin kerralla tulemme menemään myös sille puolelle.

Hyvä ruoka parempi mieli. Ystävälläni oli syntymäpäivät ja oltiin sen kunniaksi keskellä viikkoa syömässä ja viettämässä iltaa Sandrossa ja ihan oikeesti lehtikaali brie-juusto pizza on täydellistä. Suosittelen 5/5. Musta on ihana käydä ulkona syömässä, koska varsinkin arkena duunin jälkeen oon ihan superlaiska tekemään ruokaa.

Street Food Carnival on ehkä paras asia Helsingissä/ympäristössä. Pyrin menemään tapahtumaan aina kun mahdollista ja harvemmin joutuu pettymään ruokiin. Yleensä siihen, kun ei jaksa syödä niin paljon kun haluaisi. Kesäkeskiviikkoisin ruokarekat kokoontuvat Kasarmitorilla ja voisinkin ottaa tavoitteeksi käydä siellä joka viikko…

Hyvä kirja ja käpertyminen sohvalle. Ihan parasta. Oon aina tykännyt lukea kirjoja ja kun uppoudun johonkin kirjaan, en malttaisi ikinä lopettaa niitä kesken. Vaikeuttaa usein nukkumista. Saku Tuomisen Hyvä elämä kirja pohditutti muutama viikko sitten.

Järjestimme ystäväni kanssa vappubrunssin ja brunssi oli ihan hitti. Vappupäivänä joutui kyllä heräämään jo kahdeksalta leipomaan, mutta oli ihana viettää rentoa päivää ystävien kanssa.

Hot jooga on mulle tosi tärkeetä nykyään. Jos en pääse vähintään kerran viikossa rentoutumaan Hot Yin tunnille niin musta tulee kärttynen. 90 minuutin rentoutus tai hikitunnit on oikeasti ihan mahtavia, suosittelen kaikille. Joogassa pystyy oikeasti unohtamaan arjen huolet ja keskittymään vaan siellä oleelliseen eli asanoihin. (Oikeesti mun ajatukset harhailee hyvin usein jossain ihan muualla maailmalla, mutta siis PERIAATTEESSA.)

Loppukevennyksenä hiukset. Mikä piristäis arkea paremmin kun värikkäät hiukset? Mä tylsistyn helposti ja sillon yleensä haluan alkaa varailla matkoja, mutta koska aina ei onnistu, pitää keksiä jotain harhautuksia. Hiusten värjääminen tuntui hyvältä idealta. Noiden piti kestää 5-30 pesua, mutta kesti vaan yhen, HÖH. (Ostin lisää värejä joten tää ei jäänyt tähän siis.)

Miten te pakenette arkea vai tarvitseeko ikinä paeta?

(Oisin halunnut postauksen nimeksi ”Pako arjesta” mutta päätin etten hyväksikäytä Jerryn brändiä. :D Terkkui Pako Arjesta Jerrylle!)

Tämä blogikirjoitus on osa kuukausittain järjestettävää Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Minut löydät instagramista nimellä marika.w

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Jenna torstai, toukokuu 7, 2015 at 13:05

  Hot yinjooga. Se kyllä kummasti rauhoittaa hektisen arjen keskellä. Hienoja tapoja piristää arkea :)

  • Reply marikaw torstai, toukokuu 7, 2015 at 18:27

   Yin on ihan parasta rentoutusta. :)

 • Reply Lotta Watia | Unagidon torstai, toukokuu 7, 2015 at 16:45

  Oi toi lehtikaali-brie-pitsa kuulostaa ja näyttää hyvältä! Ja kiva toi violetti väri sun hiuksissa!

  • Reply marikaw torstai, toukokuu 7, 2015 at 18:27

   Kiitos! Pizza oli ihan mahtavaa, suosittelen.

 • Reply Jenna / Journey Diary torstai, toukokuu 7, 2015 at 20:48

  Vaaaautsi tuo sun bannerikuva !!

  • Reply marikaw torstai, toukokuu 7, 2015 at 23:16

   Mäkin tykkään!

 • Reply säppä torstai, toukokuu 7, 2015 at 22:35

  Vappupäivänä oi kasarmitorilla niiiiiin pitkät jonot että jäi testaamatta vaikka siellä hetki hengailtiinkin! Kiva tietää, että on mahdollisuus myös kesemmällä. :)

  • Reply marikaw torstai, toukokuu 7, 2015 at 23:16

   Joo sillon varmasti oli kauheet jonot. On niihin usein muullonkin, kesällä lämpimässä jaksaa jonottaa paremmin. :D

 • Reply Annika | Travelloverblogi torstai, toukokuu 7, 2015 at 22:58

  Yritän itsekin, että maankiertäjä osaisi nauttia myös arjesta, mutta vaikeaa se on. Onneksi arkeakin voi piristää monella tavalla.

  • Reply marikaw torstai, toukokuu 7, 2015 at 23:16

   Välillä on vaikeeta, mut just niitä pieniä piristyksiä vaan. :)

 • Reply ulla50 perjantai, toukokuu 8, 2015 at 08:05

  Ihanat hiukset!!! Ja todellakin täälläkin tylsistytään arkeen helposti. Sain muuten Jerryltä haasteen ja pistän sen nyt sulle eteenpäin… tuo pako arjesta sana oli pakko sisällyttää omaan postaukseen. On se vaan hyvä termi! =)

  https://www.rantapallo.fi/50statepuzzle/2015/05/07/m-a-t-e-r-i-a-l-g-i-r-l/

  :)

  • Reply Marikaw lauantai, toukokuu 9, 2015 at 15:22

   Kiitti, mäki tykkäsin! :) Kiitos haasteesta, mun pitää miettiä brändejä ja tehä postaus jossain välissä!

 • Reply Kea / Deep Red Blues perjantai, toukokuu 8, 2015 at 14:45

  Sulla on uus makee leiska. Ja varmaan arvaatkin että tykkään tosta sun uudesta bannerikuvasta kuin hullu puurosta. Sandrossa olis myös kiva käydä pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta taitaa jo olla pari vuotta! IIK.

  Mun kaveri värjäs just latvat turkoosiks ja himoilin jo niitäkin. Mitäköhän mun kulahtaneille hiuksille kävis jos värjäisin itekin, ja mitä mun työnantaja sanois?!

  Ja vielä tuosta kirjasta… sitä suositeltiin mulle ja en ihan aluks innostunut, mutta musta toi sun merkkaama virke on kyllä niin aamen. Mielenkiintoista pohdintaa ollu itelläkin ilmassa viimeisen kuukauden ajan. :)

  Olis kiva nähdä ja vähän fiilistellä tulevia reissuja sun kanssa ennen kuin lähdette!

  • Reply Marikaw lauantai, toukokuu 9, 2015 at 15:26

   Kiitti, mäki tykkään siitä ihan sikana!
   Haha mul oli sama mietintä duunin takii et uskallanko, sen takii tuli vaan latvat et ne sais tarvittaessa piiloon. :D Mä en alkuun jotenkin jaksanu tarttua tohon tuomisen kirjaan mut sitkun aloin lukee niin meni hujauksessa. Monta niin osuvaa juttua oikeesti.
   Joo todellaki pitää treffaa ja fiilistellä (41 päivää whaaat?!) ennen reissuu! Mennään Sandroon safkaa, syödään Marokkolaist safkaa ja fiilistellään Ameriikkaa. ;)

 • Reply Satu VW I Destination Unknown sunnuntai, toukokuu 10, 2015 at 16:46

  Pienit irtiotot arjesta ovat ihan parhaita! Siihen ei tosiaan paljoakaan tarvitse, meillä riittää kun ajelee kymmenisen minuuttia tuonne vuoren päälle lappimaisemiin. Ja täysi kymppi kanssa tuolle bannerikuvalle!!

  • Reply marikaw maanantai, toukokuu 11, 2015 at 14:30

   Noniimpä, pikkujutut toimii irtiottoon ihan loistavasti. Ja jee kiva että tykkäät, mäkin. :D

  Leave a Reply