Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kotona taas

Moi ja ihanaa myöhäistä joulua kaikille! <3

IMG_5544

Blogi hiljentyi reissun ajaksi ja nyt pitäisikin sitten miettiä, että mitä sitä kertoisi ja missä järjestyksessä. Ajatukset ehkä vähän sekaisin vielä, joten ensi viikolla paremman ajan kanssa pureudutaan ihanaan matkaamme. Lentokoneessa ei tullut hirveän paljon nukuttua, mutta täytyy yrittää pitää itsensä hereillä iltaan asti, jotta selviää ilman jetlagia.

IMG_5658

Reissu meni hyvin ja oli ihanaa! Ilmat hellivät meitä suurimmaksi osaksi, parina viimeisenä päivänä kärsittiin pilvisemmästä ja sateisemmasta Miamiasta, mutta ei annettu sen häiritä. Bahaman risteily Majesty of the Seas laivalla oli mahtava, Orlandossa pääsin teemapuistoissa olemaan henkisen ikäni (noin 6 v) tasolla Universal Studiosilla ja Disney Worldissa sekä Miamissa sain shoppailla matkalaukun täyteen. No complaints.

IMG_5344

Reissun parhaimmistoon pääsee mm. päivä Coco Cayllä, Wizarding World of Harry Potter, Tuhkimon Linna, Orlando Premium Outlets. Näihin niin palataan postausten muodossa. Finnairin lento JFK-HEL toimi myös erinomaisesti. Reissun ei niin parhaimmistoon kuuluu autoilu (kaikki ei mennyt ihan nappiin tällä kertaa, palataan tähänkin) sekä Miami, jossa uutisten katsomisen jälkeen pelotti iltaisin. Jossainpäin Miamia oli ammuttu 8 ihmistä sinne menoamme edeltävänä päivänä. Googletin juuri ja näköjään siellä on ammuskeltu senkin jälkeen… Eli ilmeisesti ei mikään yllättävä juttu.

IMG_5409

Kuvia täytyisi alkaa käydä läpi ja laukku purkaa, mutta tänään taidetaan pyörähtää perheen luona viemässä myöhäiset joulutoivotukset ja tuliaiset. Huomenna sitten töihin, mutta onneksi ei ole kokonainen työviikko. Matkalaukun purkaminen siirtyy todennäköisesti ensi vuoden puolelle.

Postauksen kuvituksena muutama hätäisesti siirretty iphone kuva, lupaan palata pikimmiten paremmalla materiaalilla. Onko toiveita, että mitä haluaisitte kuulla reissusta?

Marika

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sandra sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 17:05

  Ihania kuvia! Olettepa ehtineet tehdä matkalla vaikka mitä! Noista aktiviteeteista kuulisin mielellään lisää.

  • Reply marikaw sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 18:00

   Kiitos, kuvat toivottavasti vaan paranee tästä. :) Jep paljon ehdittiin, mutta onneksi ehti myös levätä. Lisää tarinoita luvassa!

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 18:21

  Tervetuloa takaisin :) Mahtavaa että on ainakin aiheita varastossa mistä alkaa purkamaan blogiin.
  Teillä vaikuttaa olleen ihan upea reissu. Eihän se ole joulu eikä mikään jos ei pidä vähän lomaa blogistakin. Täälläkin taisi käydä vähän samalla tavalla ^^

  • Reply Marikaw sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 19:57

   Kiitos! Joo pieni loma blogista oli ihan kiva! :) Nyt vaan kun saisi jostain lähdettyä liikkeelle kertomusten kanssa. Reissu oli ihana. <3

  Leave a Reply