Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tulevaa reissufiilistelyä

Heippa!

Noin neljän viikon päästä päästä koittaa loma ja lähtö reissuun! Ihanaa. Tämä odotus on tällä kertaa ollut jotenkin sietämätöntä, yleensä jaksan suht kärsivällisesti odottaa, mutta nyt jostain syystä en. Yleensä syksyllä varaan seuraavan vuoden helmikuuksi reissun ja välissä on esim. joulu mitä odottaa. Ehkä tämän takia ollut tavallista kärsimättömämpi fiilis. Nyt olen suunnitellut ostavani joululahjat reissusta, joten ei pääse edes joululahjashoppailemaan. Yleensä sitäkin harrastan jo aika ajoissa marraskuusta lähtien. Pian saan kuitenkin avata M&M joulukalenterini, että ehdin tuhoamaan sen ennen reissua.

IMG_4954

On tässä onneksi ollut pientä lähimatkailua ja muutenkin syksy ollut ihana. Tällä hetkellä väsymys yrittää viedä kaikki voimat, mutta kohta pääsee toivottavasti tankkaamaan D-vitamiinivarannot täyteen joten yritetään vielä jaksaa. Pari kertaa ollaan saatu nauttia auringosta, kuten ylläolevasta kuvasta näkee. Hyvin vähän kylläkin on aurinko näkyillyt. Blogiakin on ihana kirjoitella, throwback postaukset varsinkin tuo ihania muistoja mieleen edellisiltä reissuilta. Tämäkin varmaan omalta osaltaan pahentaa reissukuumetta. Myöskin olen kuluttanut tavallista enemmän matkablogeja, enkä usko tämänkään lievittäneen omaa kuumetta. Ei ole helppoa!

manaatti

Kuva: River Ventures.

Suunnitelmat on alustavasti valmiina Floridaa varten. Pari matkaopasta myös lainattu kirjastosta joihin pitäisi ennen reissua tutustua. Olin mukana NAME:n matkailuillassa noin kuukausi sitten, ja sieltä tuli muutama hyvä Florida vinkki. Crystal River-joella voisi mennä uimaan manaattien kanssa. Jos jollain on kokemusta tästä niin saa jakaa! Pitää vähän enemmän tutustua siihen ja varmistua siitä, että manaatteja ei ”pakoteta” siellä olemaan tai häiritä liikaa. Enkä tiedä uskaltaisinko siltikään, mutta olisi se nyt aika siistiä uida manaattien kanssa. Myöskin Evergladesissa vierailu ja alligaattoreiden näkeminen olisi tavoitteena.

weasleyswizKuva: Universal Studios Orlando.

Eniten kuitenkin odotan lapsenmielisen innokkaasti Universal Studio Orlandoa sekä siellä Wizarding World of Harry Potteria. Olen kuullut siitä niin paljon hyvää ja nähnyt sieltä ihania kuvia, enkä jaksaisi millään odottaa, että pääsen matkustamaan Tylypahkan pikajunalla ja juomaan kermakaljaa! Todennäköisesti taannun 9-vuotiaan tasolle siellä ja juoksen ympäriinsä ihan sekopäisenä. Saatan myös tuoda tuliaiksi itselleni kaavun ja ehkä noidankattilan. Disney Worldissa tapahtuu todennäköisesti samanlainen sekoaminen.

cococayKuva: Royal Caribbean.

Bahaman risteilyn päiväohjelma on vähän auki. Siellä olisi tarkoitus rentoutua ja unohtaa työhommat ja päästä joululomafiilikseen. Cococay saarella ajateltiin mennä snorklaamaan ja melomaan ja jossain rannassa haluaisin myös testata Parasailingiä. En ole koskaan snorklannut, joten kiva päästä kokemaan sekin. Pitäisi myös etsiä joku hienompi mekko vaatekaapista (tai kaupasta) iltasyömisiä varten. Ilmeisesti jonain iltana on naisten tarkoitus mennä hienossa mekossa ja miesten puku päällä syömään. Risteilystä pitäisi vielä muutama juttu selvittääkin ruokien ja juomisen osalta. Juomapuoli on mennyt vähän ohi, en tiedä kuuluuko muut juomat kuin vesi All Inclusiveen ja pitääkö ostaa sikahintaisia juomapaketteja. Katsoin juomapaketteja ja niiden hinnat olivat aika korkeita, joten ehkä pihistellään ja juodaan vettä. Täytyy tutustua asiaan enemmän.

Kiitos tuhannesti niistä vinkeistä ja postaus ja blogilinkeistä joita sain kun reissusta kerroin, otan niitä edelleen mieluusti vastaan! Yritän hillitä tätä fiilistelyä ja palata asiaan reissusta ja sen jälkeen. Onko teillä loppuvuoden reissut selvillä?

-Marika

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply