Suomen suurin matkablogiyhteisö

Meikkilaukun sisältö reissussa

Tämä matka blogin Anna lanseerasi blogihaasteen meikkilaukun sisällöstä ja minä sain haasteen Pää Pilvissä – Maaritilta. Eli tässä siis Marikan meikkilaukkujen sisältöä reissussa!

PB090082 (1900x1425)

Meikkilaukkuina toimivat Victoria’s Secretin ihanan pirteät glitterpussit. Monikossa siksi, koska tungen näihin yleensä kaikki hygienatarvikkeet hammasharjan, tahnan, deodorantin ja hiusjutut. Olen erittäin laiska meikkaaja. Töihin laitan ripsiväriä, ja silloin välillä kun on näppylöitä niin käytän vähän meikkivoidetta. Erittäin simppeliä. Kasvojeni iho on ihanan sekava, välillä kuiva ja välillä taas helpommin rasvoittuva, mutta yleensä hyvässä kunnossa. Aurinko vie yleensä epätasaisuudet pois ja tuo pisamat esiin. Ihoni ei onneksi hirveän helposti ärsyynny, joten reissussa luistan kotirutiineista ja menen helpoimman kautta. Ripsienpidennykset on itselleni täydellinen ratkaisu, silloin voi vain herätä ja lähteä melkein suoraan töihin, mutta tällä hetkellä olen ilman pidennyksiä. Pidin ripsienpidennyksiä kolmisen vuotta, mutta kyllästyin niiden huoltamiseen. En jaksa maata paikallani niin pitkään! Reissuille välillä otan ripset, jotta eläminen olisi helpompaa.

PB090069 (1900x1425)

Pidennysten takia en olekaan löytänyt mitään luottoripsaria. Luen siis innolla tämän haasteen ripsiväriosiot muiltakin. Kun ripsiväri loppuu, ostan jonkun mainoksen perusteella uuden. Tällä hetkellä käytän Yves Rocherin Sexy Pulp ripsaria, joka iltaan mennessä vähän tuhraantuu. Meikkivoiteena olen käyttänyt vuosikaudet Maybellinen Dream Matte Moussea ja sen alle laitan Lumenen Beauty Base pohjustusvoidetta jos jaksan. Joskus saatan käyttää sitä ihan sellaisenaan tuomaan kuulautta/kirkkautta iholle. Ostin Bodyshopista E-vitamiini BB-voiteen joka toimii sellaisenaan ja vähän puuteria päälle. Reissuun tämä ei todennäköisesti lähde, pyrin pitämään meikkilaukun sisällön matkalla mahd. pienenä. Uusi puuteri ja aurinkopuuteri ovat olleet hankintalistalla jo pitkään, tällä hetkellä aurinkopuuterin virkaa toimittaa bronzer-helmet, jotka olen ostanut ikuisuus sitten ja joista on tuotteen merkki kulunut pois.

PB090054 (1900x1425)

Muista meikeistä matkalle lähtee Kikon-luomiväri, Artistryn peitepuikko hätätapauksia varten ja pari huulikiiltoa. Uutuutena nyt olen löytänyt Maybellinen Baby Lips huulirasva/värit. Sininen purkki kosteuttaa ja siinä on aurinkosuoja. Siitä ei tule mitään väriä. Pinkki purkki tuo ihanan pinkin värin huulille. Molemmat tuoksuvat ihanalta. Nämä tulevat ehdottomasti kuulumaan vakioreissukalustoon. Suosittelen näitä erittäin lämpimästi. Tässä aikalailla kaikki meikit mitä matkaan lähtee. Tavoite olisi seuraavalta reissulta hankkia ainakin uusi ripsiväri, meikkivoide, puuteri ja aurinkopuuteri. Yleensä reissussa en meikkaa muulla kuin ripsarilla, muut tavarat kulkevat varmuuden vuoksi mukana ja lähes aina jäävät käyttämättä. Tulevalla Bahaman risteilyllä joutuu ehkä iltaisin meikkaamaan kun on fiinimpää illallista.

PB090074 (1900x1425)

Nivean meikinpoisto/puhdistuspyyhkeet ovat täydellinen keksintö ihon virkistämiseen ja helppoon puhdistukseen. Jos pitäisi yksi luottotuote näistä valita niin se olisi tämä. Varsinkin silloin kun minulla oli pidennykset, kulki vain paketillinen näitä matkassa. Meikin saa näillä poistettua hyvin, ripsiväriä joutuu hankaamaan vähän enemmän. Iho jää puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi helposti! Nyt joudun kantamaan usein mukana myös Lumenen meikinpoistoainetta, koska ripsiväri lähtee helpommin sillä.

PB090065 (1900x1425)

Bodyshopin E-vitamiini tuotteet ovat olleet pitkään luottotuotteeni. Kotona olen siirtynyt muuten käyttämään Phytomerin tuotteita, mutta purkit ovat niin isoja etten reissussa halua niitä mukana kantaa, joten E-vitamiini sarja toimii matkoilla loistavasti. Löytyy BB-voide (ei reissuun mukaan) kosteusvoide, silmänympärysvoide (okei tääkään ei matkusta mukana, enkä jaksa sitä muutenkaan käyttää…) sekä ihana virkistävä kasvosuihke. Eli siis ylläolevasta kuvasta tulee mukaan moisture cream ja face mist. Tätä mistiä saatan suihkutella naamalle pitkän päivän jälkeen jos tullaan esim käymään hotellissa ja lähdetään jatkamaan matkaa. Virkistää kasvoja ihanasti, suosittelen! Toinen ehdoton suosikki näistä.

PB090073 (1900x1425)

Olen herkkä palamiselle, joten aurinkorasvoja on yleensä mukana vaikka muille jakaa. Kuvan ylin purkki on hiuksille UV-suoja Schwarzkopfilta, muut hiusjutut jäivät tästä pois vaikka ängenkin ne meikkilaukkuihini. Tosiaan raahaan aurinkomatkoilla mukana aika paljon aurinkosuojia, yleensä vähintään kahta eri suojakerrointa. Olen tullut erittäin varovaiseksi auringon kanssa, enkä haluaisi enää palaa, siitä syystä tämä arsenaali… Yleensä pyrin ottamaan mukaan sellaisia purkkeja, mitkä saisi reissussa käytettyä loppuun ja heitettyä pois. Tän päivän puna on huomisen bruna – ei oma juttuni yhtään. Kaikki ylläolevat tuotteet ovat olleet erittäin hyviä. Toimivat kunhan jaksaa levittää joka paikkaan. Välillä jos olen huolimaton saan ihania punaisia länttejä vartaloon. Miamiin ehkä riittää 15 ja 20 suojakertoimet, ei taida lämpötilat jouluna olla kuitenkaan ihan 30-suojakertointa kaipaavia.

Tää näyttää jotenkin aika suurelta määrältä, vaikka koenkin etten hirveästi kosmetiikkaa mukana raahaa. Usein tosiaan muut meikit kuin ripsiväri jäävät reissussa käyttämättä. Pitääkin katsoa seuraavaan reissuun lähtiessä, että lähtevätkö nämä kaikki mukaan ja tuleeko niitä oikeasti käytettyä.

Haastan 50 State Puzzlen Kirsin ja Ullan! Eli kertokaa meikkilaukunne sisältö reissussa. Käykää tsekkaamassa tarkemmat ohjeet Annan blogista tästä linkista.

– Marika

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna Koskela maanantai, marraskuu 10, 2014 at 18:07

  Loistava postaus :)

  Nuo ripsijutut kiinnostaa minuakin. Mulla on aina ajoittain ollut pidennykset ripsissä, mutta koin ne kalliiksi ja huoltovälin kamalan lyhyeksi. Siksi kiinnostaa, jos olisi joku hyvä ripsiväri jolla loihtisi samanlaiset räpsyttimet. Nyt jouluna lähden Aasiaan ja hitusen houkuttelisi ottaa sinne taas pidennykset.

  Nuo Victoria’s Secretin pussukat on söpöjä. Olen katsellut monet kerrat tuon firman tuotteita ja joskus sortunut ostamaankin niiden tuoksuja ja vartalovoiteita. Ikävä, kun ne vaan ovat lentokentilläkin melko kalliita.

  • Reply marikaw maanantai, marraskuu 10, 2014 at 18:32

   Kiitos! :)

   Mä mietin kanssa että otanko joulun reissulle pidennykset vai en. Säästäisi rahaa jos ei ottaisi, mutta ottamalla säästäisi aikaa. Hirveen vaikea päätös taas. :D Ja mullakin niin toiveissa sellanen ripsari. Joillain toimii erilaiset ripsiseerumit tosi hyvin ja niiden avulla saa ripset kasvamaan ja sen jälkeen normaalilla ripsivärillä melkein saman efektin. Voisi kokeilla siis jotain seerumiakin.

   Mä sorrun joka kerta Victoria’s Secretillä ja pahasti. Viimeksi sorruin noin 45 € maksaneeseen passikoteloon…

 • Reply Maarit Johanna maanantai, marraskuu 10, 2014 at 20:33

  Haa, kiinnitin itsekin ensimmäisenä huomiota noihin ihaniin pussukoihin ja olin heti mainoksen uhri. Päädyin jo seikkailemaan VS-nettisivuilla josko löytyisi itselle sieltä joululahjoja.. Hmm.. :D Noita bronzer helmiä olen itsekin miettinyt, mutta olen ihmetellyt niiden ideaa. Ehkä ne pitäis vaan ostaa ja sillälailla kokeilla.
  Kasvosuihke on muuten minustaki loistokeksintö! Mulla on oma L’Occitanen Angelica sarjasta ja käytän sitä helteisinä päivinä. Kulkee aina matkassa.
  Hauskaa että lähdit haasteeseen ^^

  • Reply marikaw maanantai, marraskuu 10, 2014 at 21:54

   Hihi, Keflavikin kentällä on pieni VS osio, siellä oli jotain pussejakin. :)

   Nyt mun bronzer helmista ei oikeen tuu mitään, mutta silloinkun niissä oli vielä väriä niin ne kyllä toimi ihan hyvän. Kannattaa kokeilla. Hmm täytyy katella L’occitanen liikkeen tullessa kohdalle tota niitten kasvosuihketta.

   • Reply Maarit Johanna tiistai, marraskuu 11, 2014 at 10:37

    Hoo ihan tosi!! Mie lähen sinne shoppailemaan :D Pakko säästää rahaa sen verran. En tienny… :p

    • Reply marikaw tiistai, marraskuu 11, 2014 at 22:10

     Olin aika fiiliksis siellä kentällä. Onneks valikoimat ei oo niin suuret ettei ihan överiks menny. :D Suosittelen sinne muutaman kympin säästämään, tottakai ostat itelles joululahjat!!

  Leave a Reply