Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mistä pidän Suomessa?

Usein tulee valitettua asioista, että mistä ei pidä omassa rakkaassa kotimaassaan, joten ajattelin listata muutaman asian, joista pidän! Näistä osa tullut mieleeni ulkomailla jossain ärsyttävässä tilanteessa, ja on tullut ikävä kotisuomea.

1. Ulospäin aukeavat ovet. – En kestä ulkomailla sisäänpäin aukeavia ovia. Ostoskeskukset ovat pahimpia, kuka mahtuu niiden kaikkien kassien kanssa änkemään itsensä sisään?? Miksi? MIKSI? Taktiikkavinkkejä saa antaa. Usein tungen tavaroita ensin sisään/ulos ja sitten itseni.

(Yritin ettiä tähän väliin jotain sopivaa kuvaa, mutta onnistunut. En vissiin oo kuvaillut ovia ikinä.)

2. Helsinki-Vantaan lentokenttä. – Kroatiassa Splitin lentokentällä iski pieni epätoivo. Paikka oli PIENI, siellä oli liikaa ihmisiä, liian vähän kauppoja, kaupoista ei saanut ostettua vettä, sitä myytiin ainoastaan yhdessä baarissa. Helsinki-Vantaalla palvelut ovat aina pelanneet ja tilaa on.

IMG_0127 (1900x1420)

3. Hanavesi – Ei tarvitse selittää. Ihanaa.

DSC_0860 (2) (1900x1201)

4. Puhdas ilma – Tiettyjen suurkaupunkien ilmojen hengittämisen jälkeen Suomen ilma tuntuu puhtaalta.

IMG_0121 (1900x1425)

5. Neljä vuodenaikaa –  Tykkään oikeasti kaikista vuodenajoista. Kesä on ihana, mutta tykkään myös talvesta, sillä silloin ei ole kesän huonoja puolia (ampiaisia). Syksyllä on omat synttärit ja rakastan kirpeitä syysaamuja. Keväällä saadaan nauttia ihanasta kirkkaasta auringosta taas tauon jälkeen. Vaikka monet haluavatkin ainaisen kesän, niin uskon, että itseäni se alkaisi kyllästyttää.

DSC_0291 (1900x1267)

Toki voisi tehdä listan asioista, joista en pidä täällä, mutta jätetään se ehkä johonkin Suomiviha hetkeen.

Mistä te tykkäätte Suomessa?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna maanantai, syyskuu 22, 2014 at 21:46

    Hyviä pointteja mutta tästä niin puuttuu ainakin jokamiehen oikeudet ja terveydenhuolto! :)

    • Reply marikaw tiistai, syyskuu 23, 2014 at 18:59

      Onneks ainakaan terveydenhuoltoo ei oo tarvinnut kokea ulkomailla. :) (kopkopkop)

    Leave a Reply