Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lomalle!

Moi ja pikaiset lomallelähtöfiilikset!

Vihdoin, kauan odotettu kesäloma! Tykkään työstäni, mutta silti neljä viikkoa ihanaa vapautta ja lomailua. Eilen päätti rullahiirikin ottaa lopputilin, joten sekin oli jo loman tarpeessa. Ehkä se on herännyt kun palaan töihin.

Computer Repair Peterborough - Computer Services

Huomenna koittaa lähtö Splittiin. Yleensä olen iloinen lähtemisestä ja lentokenttäfiiliksestä, mutta nyt on vähän ristiriitaiset tunteet lentämisestä. Ukrainan jälkeen katsoin heti lentoreittimme (ei lennä Ukrainan kautta) ja kun sitä oli jonkun aikaa pohdiskeltu, tulikin seuraavaksi Air Algeria ja sen putoaminen. Ei tunnu kovin mukavalta hehkuttaa lähtöä ja lentämistä samallatavalla kuin yleensä. Tuntuu jotenkin ns. väärältä iloita reissusta kun niin paljon pahaa ja onnettomuuksia tapahtuu samalla.

Yritän silti pysyä positiivisena ja uskon, että kun päästään Splitiin niin varmasti tulen nauttimaan täysin siemauksen paikasta. Splitin sää näyttää aika mahtavalta, foreca näyttää paria huonompaa päivää, mutta nekin on tällä viikolla vaihdelleet jo tosi paljon, joten toivotaan parasta. Pakkaamisenkin voisi aloittaa… Onneksi lento lähtee vasta huomenna illalla. Ennen olin aina ajoissa pakkaamisen kanssa, ja matkalaukku valmiina viikkoa ennen reissua. Nyt pakkaan yleensä edellisenä iltana. No, ikinä ei ole mitään tosi tärkeää unohtunut. (Nyt tietysti unohtuu.)

Kämppä Splitissä.

Kämppä Splitissä.

Katsotaan pystynkö kirjoitella reaaliajassa reissusta, iPad lähtee mukaan, joten jos sopivia hetkiä tulee, niin mahdollisesti reportaasia ja iPad kuvia tulossa. Jos en onnistu, niin palataan reissun jälkeen. Ihania kesäpäiviä kaikille!

Marika

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 09:27

  Tervetuloa Rantapallon bloggaajien joukkoon minunkin puolestani :)! Meinasin kommentoida jo aiemmin, mutta työkiireiden takia blogien lukeminen on jäänyt hieman vähemmälle.

  Varmasti mahtava matka tulossa! Kroatia on kiinnostanut viime vuosina yhä enemmän ja enemmän, kun kaikki hehkuttavat sitä :). Toivottavasti nautit matkastasi :)

  • Reply marikaw torstai, 7 elokuun, 2014 at 21:07

   Kiitos! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)
   Kroatia oli kyllä hieno, postauksia tulossa!

  Leave a Reply