Suomen suurin matkablogiyhteisö
The Giant's Caseway

Kuulumisia ja travel bucket list

On vierähtänyt tovi edellisestä blogipostauksesta… Tässä välissä on tapahtunut kaikenlaista, unelmien talon ostaminen ja muutoksia työasioissa isoimpina asioina.

Yritän nyt rennolla otteella taas kirjoitella blogia. Mulla on paha tapa joissakin asioissa alkaa suorittamaan ja kokea sitten huonoa omaatuntoa, kun en pääse itse mielessäni asettamiin tavoitteisiin. Nyt kesäloman tällä erää viimeisellä viikolla tuntuu kuitenkin aikaa olevan kirjoitteluun ja hyvä niin, olen nimittäin aina tykännyt kirjoittaa.

Korona-kevät on ollut varmasti kaikille erilaista aikaa. Meiltäkin peruuntui kevään Espanjan matka. Tarkoitus oli lähteä isolla porukalla Fugeen superpesiskauden aloituspelejä katsomaan ja juhlimaan mun isän 70v synttäreitä, mutta toisin kävi. Muuten kotoilu on sujunut ihan hyvin remonttia tehdessä.

Olen kerännyt matkahaaveita puhelimen muistiinpanoihin. Siitä koska näitä haaveita pääsisi toteuttamaan ei ole minkäänlaista tietoa toisaalta koronan ja toisaalta sen takia, että olen käyttänyt koko matkasäästökassan kotimaan matkailuun! Ei kyllä harmita, jokainen roponen on varmasti mennyt tarpeeseen kotimaan yrittäjille ja nythän on taas syksy aikaa kartuttaa matkatiliä.

Sitten niihin puhelimeen tallentuneisiin matkahaaveisiin. Osa on siellä ollut jo pitkään, mutta uusiakin tulee säännöllisesti.

Euroopan interrail. Keväällä 2021 meillä olisi kahvakuulakisat Ranskassa (ihan Sveitsin rajan tuntumassa). Siitä olisi huippua lähteä interrailaamaan Itävaltaan ja Balkanin maihin. Interrail on ollut haaveissa jo pitempään ja varsinkin Montenegro ja Kroatia kiinnostavat kovasti.

Liettuan Kaunas. Bongasin edullisia lentoja Turusta Kaunasiin ja myös majoitus vaikuttaa olevan Liettuassa melko edullista. Olen vähän haaveillut pidennetystä viikonlopusta ihan yksin jossakin lähikohteessa. Liettua voisi olla hyvä vaihtoehto tähän.

Portugali. Lissabon oli jo suunnitelmissa kevätmatkaksi, ennen kun kohde vaihtui Espanjaan ja sitten peruuntui kokonaan. Portugali on ollut toivelistalla jo monta vuotta.

USA:

    • New York (ikuisuustoivekohde)
    • Kalifornia
    • Florida, Bahamas, risteily Miamista
    • Gilmore girls matka Connecticutiin: Washington depot, Hartford, Yale, Meriden. Gilmore girls on yksi mun suosikkisarja ja olisi mahtavaa päästä fiilistelemään paikan päälle.
    • Boston, Harvard. Tämä olisi mun tyttären toivekohde, koska hänen haaveena on opiskella Harvardissa. Tutustuminen Bostoniin osoitti, että sehän olisikin ihan mainio matkakohde.

Harvard

Norja. Innostus Norjaan on herännyt muutaman matkaohjelman takia. Tuntuu, että aika moni on nyt koronan aikaan matkaillut Norjassa ja kuvat matkoista ovat olleet tosi upeita! Olen kerran käynyt Oslossa ja sekin reissu oli tosi mukava.

Englanti / Irlanti. Parin vuoden takainen Irlannin reissu oli ehkä ihanin matka jolla olen koskaan käynyt. Ensin meillä oli kahvakuulaurheilun em-kisat Port Laoisissa ja sen jälkeen ajeltiin Pohjois-Irlannissa. Tuntuu, että en ole niin rentoutunut ollut varmaan koskaan kuin tuolla reissulla! Iso-Britannian road trip olisi myös haaveena.

The Giant's Caseway

Ukraina Odessa. Oi Odessa, sä helmi Mustanmeren. Pääosin tämän vanhan laulun ja entisen työkaverin matkakuvien ansiosta tämä on ollut matkatoivelistalla myös useamman vuoden.

Siinä tämän hetken toivelistaa. Luultavasti tänä vuonna ei ulkomaan reissuille enää lähdetä, joten nyt on hyvä tilaisuus säästää ja suunnitella.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.