Hyvä päivä alkaa Kalastajatorpan aamiaisella

Viime viikon Urheilugaalan aikaan majoituimme Munkkiniemessä legendaarisessa hotelli Kalastajatorpassa. Hotelli sijaitsee upealla paikalla meren äärellä. Ympäristö on todella kaunista. Harmi, kun tällä kertaa ei ehditty ulkoilemaan eikä niin paljon nauttimaan hotellistakaan. Torstaina koko ilta meni Urheilugaala-hulinassa ja perjantaina suuntasin Matkamessuille. Mutta onneksi aamiaisella oli aikaa nautiskella!

Maisemat kohdillaan <3

 

Kalastajatorppa kuuluu Hilton hotellien ketjuun. Meillä oli perushuone ja se irtosi alle satasella / yö. Luin jostain, että aamiainen erikseen ostettuna olisi maksanut 27€, joten siihen verrattuna hinta oli edullinen, kun aamiainen siihen sisältyi. Kalastajatorpan sivuilta löytyi sunnuntaibrunssi hintaan 39€, joka kyllä kiinnostaisi käydä kokeilemassa!

 

Aloitetaan munista, sillä niitähän aamiaisella riitti! Kalastajatorpassa oli jännä kone, joka piti keitetyn munan täydellisessä kypsyysasteessa, joka ilmeisesti on sitten 64 astetta. Munasta luvattiin, että se on samenttisen pehmeä ja täydellinen. Mieheni mukaan vähän liiankin pehmeä, mutta me ei ehkä olla täydellisen munaetiketin hallitsijoita. Mä olen enemmänkin munakokkelinaisia, joten valitsin sitä vaikka tarjolla olisi ollut keitettyjen lisäksi myös paistettuja munia ja munamuffinseja.

Siellä ne täydelliset munat kelluu.

 

Olen nyt ollut marraskuun alusta saakka syömättä punaista lihaa (joulukinkkusiivua lukuunottamatta). Hotelliaamiaisella oli kyllä tosi paljon vaihtoehtoja perinteisen pekonin korvaajaksi. Kasvisvaihtoehtoja oli todella hyvin tarjolla ja vähän erilaisia juttuja. Tykkäsin erityisesti pikkelöidyistä porkkanasiivuista, niitä voisi tehdä kotonakin tarjolle.

 

Pikkelöidyt porkkanat ylimpänä vasemmalla.

 

Kasvikset ja pavut

 

Kahvi ja tee tuotiin kannussa pöytiin samoin kuin tuoremehu. Se antaa kyllä aamiaiselle mukavan juhlallisen tunteen. Henkilökunta oli muutenkin todella ystävällistä koko vierailumme ajan. Perjantaina kahdeksan aikaan aamiaisella ei ollut tungosta, vaan rauhassa saatiin ruokailla ilman jonotteluja.

 

Perinteiset karjalanpiirakat ja munavoi on aina otettava!

 

Ja sitten jälkiruuat. Kai aamiaisellakin voi olla jälkiruoka? Olen kyllä yleensä herkkujen perään, mutta tällä kertaa tuli syötyä niin tuhdisti kaikkia muita juttuja, että varsinaista ylilyöntiä ei herkkupöydässä päässyt tapahtumaan.

Kaikkea tälläistä oli tarjolla.

 

Ja juustoja…

 

Mutta näin maltilliseen vaihtoehtoon päädyin!

 

Aika paljon saa juttua aikaan yhdestä aamiaisesta! Mutta ymmärtäkää mua, syön kotona joka aamu saman aamiaisen: kaurapuuroa, raejuustoa, pähkinöitä ja mehukeittoa. Ja olen siis aivan tyytyväinen tähän perusaamiaiseeni, mutta onhan se sitten yhtä juhlaa, kun pääsee hotelliaamiaiselle. Ja varsinkin tällainen luksus-versio vie kielen ja sydämen mennessään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Sanna 28.1.2019 at 21:32

    Mä niin ymmärrän sua! Rakastan aamupalaa ja erityisesti hotelliaamiaisia 😛 . Kalastajatorpalla ollaan yövytty useampaan otteeseen eikä heidän aamiaisensa ole pettänyt kyllä koskaan!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.