Vihdoin Balille!

Vihdoin Balin reissu on käsillä! Noin tunnin päästä lähdemme kohti lentokenttää! Matka Balille tulee olemaan pitkä, sillä tulemme vaihtamaan lentoa kaksi kertaa matkan varrella. Matkustaminen on välillä puuduttavaa, mutta olen keksinyt erilaisia keinoja, miten saan lennot sujumaan jouhevasti. Tässä minun vinkkini pitkien matkojen selättämiseen:

  1. Korvatulpat! Tämä on ehdoton vinkki, mikäli haluaa rauhassa levätä lennolla. Ikinä ei voit tietää, jos lennolla on paljon lapsia tai muuten kovaäänisiä ihmisiä. Korvatulpat takaa rauhan.
  2. Osta paikkasi ennen lentoa! Tällä tavoin voit itse päättää missä istut ja valita esimerkiksi ikkunapaikan. Itse valitsen aina ikkunapaikan, jotta pääsen ihailemaan maisemia.
  3. Käsityöprojekti mukaan lennolle! Nykyään virkkaan tai neulon jokaisella lennolla. Käsitöitä tehdessä aika kuluu kuin siivillä. 😉
  4. Omat eväät! Ikinä ei voi tietää millaista ruokaa lennolla tarjoillaan. Omien eväiden avulla varmistan sen, että olen kylläinen koko lennon ajan. Eväiden oleellinen osa on myös irtokarkit! 😊

Nyt siis nokka kohti Balia! Onneksi saatiin tämä matka onnistumaan tähän väliin ja pääsen pois sateen ja synkkyyden keskeltä!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply