Nyt iski kaamosmasennus!

Olen aina vihannut talvea ja pakkasta, mutta nyt täytyy sanoa, että jatkuva syksy on vielä kamalampaa! Olen odottanut valoisia päiviä, mutta olenkin saanut vain sateisia ja synkkiä päiviä. Synkissä ja sateisissa päivissä on se hyvä puoli, että voi hyvällä omallatunnolla viettää aikaa kotona. On mukavaa viettää aikaa viltin alla, mukavan elokuvan pyöriessä taustalla. Ajattelin listata minun suosikkini, jotka saavat minut hyvälle tuulelle, jopa silloin kun sää masentaa.

1. Mamma Mia! Ikuiset suosikkini, molemmat elokuvat 😍 Mikä olisikaan parempaa kuin upeat Kreikan maisemat, loistavat näyttelijät ja paras musiikki? Tätä elokuvaa ei voi olla katsomatta hymyilemättä ja siksi tämä onkin taattu päivän pelastaja.

2. Letters to Juliet. Tämän elokuvan olen nähnyt ainakin 10 kertaa! Jälleen kerran loistavat näyttelijät ja upeat Italian maisemat. Romanttiset hömppäelokuvat ovat lähellä sydäntäni. ❤️

3. Aladdin. Ehdottomasti lemppari Disney elokuvani! Tässä elokuvassa on parasta Robin Williams ja elokuvan ihana musiikki.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply