Joulutunnelmissa

Ihanaa, jouluaatto on jo huomenna! Jouluaatto on ehdottomasti vuoden paras päivä. 😍 Joulun tohinat ovat jo käynnissä ja keittiössä leijuu ihana kinkun tuoksu. Kaikki on onneksi ollut jo pidemmän aikaa valmiina joulua varten, lahjatkin olen jo etukäteen suunnitellut ja  hankkinut.

Mielestäni parhaat lahjat ovat elämyksiä ja lähipiirissäkin elämyksiä arvostetaan suuresti. Tästä syystä olenkin pyrkinyt satsaamaan elämyslahjoihin. Rakkaalleni olen ostanut ihanan viikonloppumatkan Berliiniin, joka tuo ihanasti piristystä harmaaseen arkeen. Berliinissä on paljon nähtävää ja koettavaa, enkä itsekään malta odottaa kyseistä matkaa! Itse odotan matkalta nähtävyyksiä, museoita ja hyvää ruokaa. Shoppailua tietenkään unohtamatta. 😉

Matkan ei kuitenkaan aina tarvitse olla kauas, nimittäin matkailu kotimaassa on myös mukavaa, varsinkin kesäiseen aikaan. Olenkin joululahjaksi luvannut viedä lähipiirin ihanat pienokaiset Muumimaailmaan. Reissuun on toki vielä aikaan, mutta odotus palkitaan kesäkuussa. Naantalin auringon alla kelpaa tallustella Muumimaailmassa ja vierassatamassa!

Mukavaa joulua kaikille!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply