Reissuhaaveita ensi vuodelle

Marraskuu on oikeasti aina vuoden masentavinta aikaa. Pelkkää harmaata ja kylmää. Ulos katsoessa tekisi vaan mieli etsiä ensimmäinen äkkilähtö mahdollisimman kauas täältä!

Ajattelin, että palavaa matkakuumetta voisi lievittää miettimällä jo nyt ensi vuoden reissusuunnitelmia. Minulla on ollut jo pitkään tapana lähteä heti vuodenvaihteen jälkeen pienelle irtiotolle etelään. Kun Kanarian saaret ja yleisimmät rantalöhöilykohteet on jo kierretty, tekee aina mieli etsiä jotain uutta…

Olenkin jo jonkun aikaa silmäillyt Singaporea, joka vaikuttaa oikeasti täydelliseltä lomakohteelta. Kaikki minun kaltaiseni turistin kaipaamat mukavuudet, rannat, lämpö ja hyvä ruoka. Ehdottomasti ykkösenä kun mietin unelmakohteita Aasiasta!

Pidempien reissujen lisäksi on ihana tehdä myös lyhyitä kaupunkilomia. Ihan vaan vaikka pidennetty viikonloppu Keski-Euroopassa tai vaikka vaan laivalla Tukholmaan. Maisemanvaihdos antaa aina uutta virtaa ja auttaa jaksamaan. Juuri nyt joulutorit ovat kaikkein upeimmillaan ympäri Eurooppaa… Yksi lyhyen loman kohde, jonka haluaisin myös kokea on Venäjä. En ole koskaan reissannut itään päin, mutta Pietari ja etenkin Moskova vaikuttavat ainakin Instagramin kuvien perusteella todella kivoilta kohteilta. Nyt ei tosin taida olla paras vuodenaika sille. Venäjän talvi on kuulemma aika ankara ja minun kaltaiseni vilukissa ei sitä kokemusta kaipaa! ^^

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply hannamarihenrika tiistai, marraskuu 26, 2019 at 11:56

    Singaporelle suuri suositus! Tosin, jos kaipaat rantaa, niin ehkä ei kuitenkaan se paras mahdollinen – Sentosan saarilta kyllä löytyy rantaa joo, mutta horisontissa siintävät rahtilaivat ja likainen vesi ei houkuta uimaan. Toki hiekalla voi makoilla. 😀

    • Reply majkatrin torstai, joulukuu 12, 2019 at 16:33

      Vau kiitos vinkistä! Kuulostaa oikeesti tosi ihanalta! Aina sitä ei kaipaa rantalomaa ja merta. Lämmin kaupunkiloma ja rentoutuminen uudessa upeassa kaupungissa kuulostaa myös tosi hyvältä vaihtoehdolta!

    Leave a Reply