Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusi vuosi 2020

Vuosi 2020.

Uusi vuosi, vuodenvaihde.

Tässä mennään yhtä minun lempiaikaani vuodesta (seuraava lempiaika onkin sitten toukokuu). Olen juurikin se huuhaa-haahuilija, joka innostuu epäilyttävän paljon uudesta vuodesta. Teen erilaisia uudenvuodenlupauksia tai ehkä enemmänkin suunnitelmia, kokoilen aarrekarttoja ja mietin mihin suuntaan jatkaisin.

Menneiden vuosien lupauksiin ovat lukeutuneet muun muassa; käy enemmän keikoilla, katso joku oikea leffa joka kuukausi, löydä vakituinen työpaikka. Näistä leffahomma ei onnistunut – ei ollut lähelläkään! Toki on iso kasa muitakin lupauksia tai tavoitteita, osa paremmin menneitä ja osa sitten taas jotain muuta.

Uusi vuosi aarrekartta

Vuonna 2020 etsin osasta itsestäni, sellaista höpsöttelevää ja huolettomampaa Maijua, joka tässä viimeisen puolentoista vuoden suoritusputkessa katosi. Sen lisäksi haaveilen jonkin uuden taidon oppimisesta, viime aikoina olenkin tutkiskellut kansanopiston ja muutaman koulun tarjontaa. Katsotaan mihin tämä ajatushautomo johtaa.

Matkojen osalta ajatushautomo käy kuumana. Alkuun suunnitelmana oli Lofootit. Tällä hetkellä eniten innostaisi Portugalin kiertäminen autolla (kenelläkään kokemuksia?) tai seikkailu Madeiralla. Jaa parhaat vinkkisi näiden osalta!

Ihanaa tulevaa vuotta!

twitterpinterest
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply