Joulumarkkinakohde vuosimallia 2016 – Amsterdam

Huomenna alkaa joulukuu. Mihin nämä kaikki syyskuukaudet oikein hävisivät? Toimiston neukkarin penkkiä on kulutettu ahkerasti ja pään kovalevy on täynnä uusia asioita joita pitäisi sisäistää pikavauhtia, eikä loppua oikeastaan näy. Sama tahti jos ei kovempikin jatkuu vielä ensi vuonna, mutta täytyy myöntää että uudet haasteet ovat olleet mitä mielenkiintoisimmat. Mutta kuten totesin, joulu lähestyy ja olisihan se nyt sääli joutua luopumaan uudesta joulumarkkinakohteesta kiireiden vuoksi. Onneksi ei tarvitse.

Aloin edellisen matkan päätyttyä jo haikailemaan seuraavaa reissua ja monta kaunista ja mielenkiintoiselta vaikuttavaa joulumarkkinakohdetta tuli vastaan. Googlailin kuvia ja ohjelmaa ja vähän kuin tutkan alta pääsi Amsterdam livahtamaan esille. Olen viimeksi joskus pentuna ollut Hollannissa ja silloinkin Amsterdam jäi välistä, tai ainakaan en siitä mitään muista. Muutaman kerran olen myös vaihtanut lentokonetta Schipholin kentällä, mutta keskustaan ei noina kertoina ole kerennyt lähteä pörräämään. Rupesin miettimään että nyt voisi ollakin Amsterdamin vuoro eikä aikaakaan kun lentoliput sai taskuunsa ja pari päivää menee tässä vielä hollantilaisia joulumarkkinoita odotellessa. Melkein tunnen jo pannukakkujen ja glühweinin tuoksun.

Joulun odotus, tästä se alkaa!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seuraa blogia Facebookissa | Instagramissa | Twitterissä | Bloglovinissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 30.11.2016 at 21:15

    Ihana kohde, oon varma! 🙂

    • Reply Maria 1.12.2016 at 06:48

      Mullakin on kova luotto tähän 😀

    Leave a Reply