Suomen suurin matkablogiyhteisö

Back in business(?)

Ahdistuneisuus. Apaattisuus. Saamattomuus. Nuo sanat kuvaavat parhaiten tuntemuksia parilta viime kuukaudelta. Aina kun olen edes avannut blogin sivut on iskenyt tuska siitä mitä sinne nyt kirjottaisin. Ei, parempi siis vain antaa olla. Kyse ei edes ole ollut oikeastaan aiheiden puutteesta vaan kyvyttömyydestä löytää sitä kipinää itsessään mikä ennen on saanut innostumaan ja siitä toiveesta jakaa se muiden kanssa. Se katosi ja sen jälleen löytäminen on ollut vähintäänkin vaikeaa. Ajoittain on tuntunut, että sitä ehkä melkeinpä olisi valmis taas avaamaan ruudun, mutta todellisuus on ollut toinen. Alakuloisuuteen on helppo jäädä vellomaan. Ehkäpä kuitenkin nyt olisi aika saada taas kaikesta otteen. Näin pitkälle en ole vähään aikaan päässyt eikä kirjoittaminen ole töksähtänyt ennen edes alkamistaan.

Mitäs sitten olen tässä puuhaillut? Olen harrastanut lähiseutumatkailua tässä kesän aikana ja käynyt Porvoossa, Hangossa ja Tammisaaressa sekä pörrännyt Helsingin ja Espoon rannoilla. Ajatus kesäkauden pyhittämisestä kotimaassa sai oikeastaan alkunsa viime vuonna kun lähes koko heinäkuu meni matkailessa ulkomailla. Tälle kesälle en siis ottanut pitempää lomaa kesäkuukausille, vaan halusin nimenomaan nauttia Suomen luonnosta ihan arjen lomassa. Ja näin olen tehnyt. Olen nauttinut pihastani ja sen aarteista, kokenut uusia paikkoja ihan lähellä ja tavannut ystäviäni. Sainpa kodin ulkoseinätkin maalattua ihan itse, tosin sillä seurauksella että käsi tulehtui ja jouduin kipujen takia jäämään viikon sairaslomalle.

IMG_7157_Fotor_Collage_Fotor

Nyt kun elokuu on jo alkanut saapuu aika lähteä myös lomalle. Murphyn laki tosin sanoo jo, että jos ensimmäinen lomaviikko kesäkuun alussa oli yksi elämäni surullisimmista ei tämäkään voi ihan nappiin mennä. Sain synttärilahjaksi Finnairilta ilmoituksen, että ovat peruneet tulevan lentoni takaisin kotiin Splitistä. Saisin seuraavalle päivälle lennon kotiin, mutta ilman mitään kompensaatiota lisäkuluista taikka menetetystä työpäivästä. Harmittelin jo tehtyjen suunnitelmien muuttumisesta aikani ja olisin varmasti taipunut uuteen aikatauluunkin, mutta nyrpeä, lähes hyökkäävä asiakaspalvelu, sai lopulta perumaan nuo lennot sitten kokonaan. Uutta suunnitelmaa kehiin ja nyt tarkoitus on lähteä ihka ensimmäiselle Välimeren risteilylleni. Näin on. Vähänkö jännittää miten tuo risteileminen sujuu ja minkälaisen meripahoinvoinnin saan aikaiseksi itselleni kun piti hyttikin saada mahdollisimman korkealta (mukamas huomattavasti parempien maisemien takia kuin pari kerrosta alempaa).

IMG_7415_Fotor

Mutta näistä ja muista kuulumisista tuonnenpana lisää. Olen täällä taas.

Seuraa blogia Facebookissa | Instagramissa | Twitterissä | Bloglovinissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply miraorvokki 7.8.2016 at 11:11

    No olipa lennon osalta huono tuuri! :/ Toivotaan että Välimeri hellii matkalaista 🙂 Matkapahointointi pelottaisi itseänikin – toivottavasti ei mikään hirveä merisairaus iske. Mukavaa lomaa 🙂

    • Reply Maria 7.8.2016 at 13:06

      Kiitoksia 🙂 Luulenpa että täytyy varuiksi pakata arsenaali meripahoinvoinnin estäjiä mukaan. Toivottavasti kuitenkin meri pysyy tyynenä ja tämä matkalainen hyvävointisena 😉

    Leave a Reply