Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aurinkoinen ilta Skifferin terassilla – ystäviä, pizzaa ja Helsingin kaunis saaristo

Aurinko paistaa ja meri kimaltelee kauniina kun ajelen työpäivän päätteeksi kohti keskustaa. Saan auton näppärästi parkkiin Eiranrantaan eikä maksettavaakaan jää kuin 60 senttiä ja sillä saan pitää pirssini parkissa seuraavaan aamuun asti. Toinen kavereistani odottelee jo Meripuiston laiturilla eikä aikaakaan kun myös toinen ystäväni on paikalla ja siinä samalla pikku paatti tulee satamaan päästäen matkaajia rantaan. Hyppäämme itse kyytiin ja hetkessä olemme perillä Liuskaluodolla.

IMG_7388_Fotor IMG_7390_Fotor IMG_7385_Fotor_Fotor

Toinen toistaan hienompia veneitä on parkissa ja punaisen tuvan pihalla on muutama ruokailija nauttimassa niin ruoasta kuin kesästä. Mekin saamme pöydän ja käymme vuoroin tilaamassa haluamamme liuskat (menu tästä) tiskiltä jottei istumapaiakka lähtisi alta. DJ:kin virittelee laitteitaan tiskin lähettyvillä ja huomaan korillisen vilttejä ja nappaan meille jokaiselle oman. Vaikka lämmintä onkin käy merituuli välillä, mutta loppupeleissä ei niin kovaa että vilttejä oltaisiin tarvittu.

IMG_7395_Fotor IMG_7399_Fotor

Juttua riittää ja lisukatkin tulevat nopeasti pöytään. Toinen ystäväni tilasi Mama’s Meatballs pizzan jossa lihapullien lisäksi on suolakurkkua, punasipulia ja puolikas grillattu valkosipuli. Kuulemma on hyvää. Toinen kaveri puolestaan tilasi Pan Con Tomate pizzan eli tomaattia ja mozzarellaa. Tämä oli oma kakkos valinta, sillä itse päädyin Soignon pizzaan vuohenjuustolla, mansikoilla, rucolalla ja pinjansiemenillä. Nappivalinta! Siis todella hyvä!

IMG_7391_Fotor IMG_7392_Fotor IMG_7394_Fotor

Lasilliset Cavaa, pizzat, maisema ja hyvä seura. Mitä sitä muuta oikeasti tarvitsee? Lisää porukkaa tulee kuitenkin laivalla ja tuntuu väärältä vallata pöytä kun on jo syönyt joten päätämme palata mantereelle takaisin. Suuntaamme Helsingin Jäätelötehtaan kojulle ja ostamme jälkkäriksi ihanat jäätelöt. Päätämme vielä hetken istua rannan tuntumassa olevalla penkillä ja tujotella merta jäätelöannosta tuhotessa. Meri tuntuu vetävän puoleensa sillä puhe kääntyy ajatukseen risteilystä Ruotsiin. Ehkä jo piankin. Tarkemmat suunnitelmat jäävät kuitenkin siihen sillä tummia pilviä alkaa kasaantumaan Helsingin ylle ja tuuli yltyy. Täytyy ottaa pian uusiksi.

IMG_7396_FotorSeuraa blogia Facebookissa | Instagramissa | Twitterissä | Bloglovinissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Meri 8.7.2016 at 23:08

    Näyttää super herkulliselta! Yli 3 vuotta asunut ihan vieressä enkä oo vielä tonne asti päässyt. 😀

    • Reply Maria 10.7.2016 at 13:29

      Se oli yksi parhaimmista pizzoista jonka Helsingissä olen syönyt 😀 Itsekin miettiny Skifferiä jo pari vuotta mutta vasta nyt mukamas oli aikaa x)

    Leave a Reply