Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Salzburgista

Seison Hohensalzburgin linnoituksen terassilla ja kuulen kuinka kirkonkellot soivat läpi koko kaupungin. Suuntaan katseeni Alpeille ja näen että niillä on komea lumipeite, samalla myös täällä kaupungissa alkaa lunta hiljalleen leijua alas taivaalta. Palaan takaisin alas keskustaan ja tilaan kuuman Mozartkugel juoman joulutorilta. Viereeni tulee vanhempi rouva joka puhua pälpättää saksaksi kovaa vauhtia. Välttävä saksankielentaitoni paljastaa etten ole Itävallasta ja kuullessaan että olen Suomesta innostuu rouva kertomaan elämäntarinaansa. Hän sanoo palanneensa juuri ystävänsä luota Venäjältä… tuo ystävä on kuulemma Gerald Depardieu. Joko olen tavannut Salzburgin kylähullun tai rouva puhuu totta. Joka tapauksessa se oli mitä mielenkiintoisin juttutuokio!

Terveiset Salzburgista!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Noora 23.11.2015 at 11:00

    Aika hassua. Näin juuri viime yönä unta, että juttelin saksaksi jonkun kahvilarouvan kanssa ja puhuimme Salzburgista… Itse kävin kaupungissa viime vuoden kesällä, mutta en kyllä millään osaa selittää, mistä se tupsahti viime yönä uneeni 😀 Salzburg on kyllä varsin hurmaava kaupunki!

    • Reply Maria 23.11.2015 at 19:41

      Olisiko enneuni ja palaat kaupunkiin kohta 😉 Salzburg on todella hurmaava ja täysin vastustamaton joulutamineissaan ja oon varma että kesälläkin kaupunki on upea 😀 Rouva juttuineen oli yksi mielenkiintoisimmista kohtaamisistani täällä!

    Leave a Reply