Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Cataniasta

Olin etukäteen katsellut kuvia Cataniasta ja ihastuin sen siluettiin missä Etna seisoo kaupungin takana. Kai se siellä on, mutta todellisuudessa sitä ei oikein tahdo nähdä. Usva peittää näkymän tehokkaasti eikä mitään näy tulivuoresta vaikka tietää sen olevan silmien edessä. Joten täytyy keskittyä katselemaan hiukan lähempää mitä kaupungilla on tarjota. Aamuisin kalastajat tuovat saaliinsa kalamarkkinoille ja jos et sieltä löydä etsimääsi kalaa, sellaista ei ole olemassakaan. Mutta se on vasta illalla kun kaupunki todella herää! Silloin ravintolat avaavat ovensa ja väki virtaa kaduille, musiikki soi joka puolella ja meno jatkuu pitkälle yöhön.

Terkkuja Cataniasta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply