Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Taorminasta

Neljä päivää rannalla makoilua ja iltaisin ihania putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Sitä Taormina on tarjonnut paljon muun ohessa. Ajatuksissa oli mennä kuuntelemaan oopperaa vanhalle teatterille, mutta legendaarinen Toto laulelikin siellä yhtenä iltana. Aurinko laski Etnan taa ja yössä raikasi Afrika, ehkä väärä maanosa, mutteihän se kaukana ole. Vielä yksi ilta tässä ihanassa mäkisessä kaupungissa ennen kuin matka jatkuu taas.

Terveiset Taorminasta!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pirkko / Meriharakka 21.7.2015 at 22:33

    Taorminassa oli tosiaan korkeuseroja! Mutta kaupungin ja rannan välillä kulki kaapelivaunu, muistaakseni?

    • Reply Maria 22.7.2015 at 17:05

      Korkeuseroja tosiaan on, mutta onneksi siinä kulkee funivia kaapelivaunu. Käveltiin aamupäivisin alas ja kun kerran kokeilin ylös kävelyä myös päätin että seuraavan kerran menen suosiolla hissillä… ?

    Leave a Reply