Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Palermosta

Palermosta ei ollut mitään ennakko-odotuksia, ehkä jopa hiukan varauksella odotin mitä kaupunki tuo tullessaan, mutta se yllätti positiivisesti! Lämpöä piisaa, kauniita rakennuksia on paljon ja vanhan kaupungin kujat ovat sokkeloisia. Ihmiset ovat olleet todella ystävällisiä ja avuliaita, eikä vähiten b&b pitäjämme Giovanni joka loihti aamulla ihanan aamiaisen parvekkeelle. Mutta sitten tulee keskipäivä ja koko kaupunki nukahtaa, kaupat sulkevat ovensa eikä ravintolatkaan ole auki ruokkimassa nälkäistä ja janoista turistia, on odotettava ilta seitsemään tai kahdeksaan. Onneksi markkinoilta pystyy ostamaan juustoa, kinkkua, leipää ja leivoksia jotka voi nauttia ilmastoidussa olohuoneessa viinipullollisen kera.

Palermo kuittaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jenni / Globe Called Home 24.7.2015 at 09:21

  Kiva postikortti! Palermostahan on juuri tullut maailmanperintökohde, joten linkkasin sun blogiin esitellessäni uusia kohteita blogissani. 🙂

  • Reply Maria 24.7.2015 at 09:49

   Hei Jenni, luinkin siitä ja hauskaa että paikka jossa juuri on käynyt on ollut ajankohtainen muutenkin ? Kiva kun linkkasit!

 • Reply 24 uutta maailmanperintökohdetta - lista vaan pitenee! | Globe Called Home 24.7.2015 at 08:59

  […] normannien yhteiselosta kaupungissa. Blogeista Meriharakka on kirjoittanut Monrealesta ja Hear the World’s Whisper Palermosta.  [Kuva: Dennis […]

 • Reply Pirkko / Meriharakka 12.7.2015 at 15:28

  Terveisiä Palermoon! Ihan jees kaupunkihan se oli – viivyimme siellä Sisilian kiertomatkallamme muutaman päivän. Samalla reissulla kävimme Lampedusan saarella: sinne kun on lentoyhteyksiä aika harvasta paikasta, mutta Palermosta on.
  Kiva tämä postikortti-ideasi!

  P.S. Jos tapaat paheksua linkkejä kommenteissa, niin ota ihmeessä pois. Ja jos huomaan Sinun tehneen sen, niin lupaan yrittää jatkossa muistaa olla linkkaamatta.

  • Reply Maria 12.7.2015 at 17:34

   Hei Pirkko, kiva kun laitat linkkejä mukaan niin voi lukaista sinunkin kokemuksista? Suunnitteluvaiheessa katselin yhteyksiä Lampedusaan, mutta aikataulullisista syistä ei sinne tällä kertaa ehditä… toinen kerta sitten ? Terveiset nyt jo Ericestä!

  Leave a Reply