Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Napolista

Googlaan ”paras pizzapaikka Napolissa” ja saan pari varteenotettavaa vaihtoehtoa. Lähdemme kävelemään lähimmälle niistä, mutta vastaan tuleva alue saa matkaseuralaiseni kääntymään kannoillaan; tuonne emme mene, meidät ryöstetään ihan kohta. Otamme uuden suunnan ja menemme vanhaan kaupunkiin josta viimein löytyy hyvä ja turvallisemmalta vaikuttava pizzapaikka. On jo pimeä kun suuntaamme takaisin hotellille. Koko yön kuuluu tööttäilyä, ambulanssin sireeniä ja puhetta ulkona. Aamulla lämpötila kohoaa taas 40 asteen paikkeille ja raahaudumme hikisinä eteenpäin pysähtyen välillä joko kahvilassa tai täyttämässä vesipullot kaduilla olevista hanoista. Napolissa on kauniita vanhoja rakennuksia ja nuhjuisia rötisköjä sulassa sovussa vierekkäin. Miltähän kaupunki näyttäisi kunnolla siivottuna? Illalla nousemme laivaan ja matka jatkuu taas eteenpäin. Tulisinko uudestaan Napoliin…pizzan takia…tai jonkin muun takia? Kieltämättä se pizza oli kyllä hyvää 😉

Pizzan tuoksuiset terveiset Napolista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonyymi 21.7.2015 at 06:43

    Thank you!

  • Leave a Reply