Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Pompeista

Siitä on lukenut tarinoita ja nähnyt elokuvia, mutta kun Pompein näkee viimein todellisuudessa on se suorastaan mykistävä! Se on huomattavasti suurempi kuin mitä olin ajatellut ja viimeistään siinä vaiheessa kun näkee kokoon kipristyneen koiran kipsistä valetun hahmon iskee suru tulivuoren purkauksessa kuolleiden kohtalosta. Tuskan jotenkin näkee heistä vieläkin kaiken tämän ajan jälkeen. Kävelen loputtomalta tuntuvaa mukulakivikatua eteenpäin auringon polttaessa päätä. Katua reunustaa entiset baarit, leipomot ja ennen kaikkea kodit, kaikki vielä siinä mihin ne jäivät aikoinaan. Täytän vesipulloni vastaantulevassa lähteessä ja jatkan eteenpäin, tänään tulivuori nukkuu.

Terveisiä Pompeista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonyymi 21.7.2015 at 06:04

    Thank you!

  • Leave a Reply