Suomen suurin matkablogiyhteisö

Se on sitten loma nyt

Kesäloma on vihdoin täällä ja kyllä sitä onkin odotettu. Edessä on pieni irtiotto arjesta ja suuntana on Italia. Itse asiassa olen huomannut että Italia näyttäisi olevan suorastaan tämän kesän ykköskohde. Niin monet matkabloggaajat ovat sinne suunnanneet jo ja mielenkiinnolla olen lukenut Roomasta, Gardajärvestä, Milanosta, Firenzestä ja Toscanasta ylipäätänsä. Oma matka suuntaa hiukan etelämmäksi, mutta matkan avaa historiallinen Rooma. Majoitus on jo varattu ja listalle on kertynyt eri kohteita minne olisi kiva mennä, mutta tavoistani poiketen en ole varannut sisäänpääsyä etukäteen en sitten minnekään. En ole aikatauluttanut mitään muuta kuin siirtymisen Roomaan ja sieltä pois, muuten kaikki on auki, sillä päätin tällä kertaa tehdä juuri niin kuin kyseisellä hetkellä tuntuu. Katsotaan mitä siitä tulee. Samaa kaavaa noudattaa jatko, sillä Rooman jälkeen vuorossa on ensin Napoli ja Pompeiji kunnes laivamatkan päässä häämöttää Sisilia. Ideoita on, mutta mitään tarkempaa en ole kirjannut alas. Katsotaan.

Arrivederci!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonyymi 21.7.2015 at 06:03

    Thank you!

  • Leave a Reply