Suomen suurin matkablogiyhteisö

Liebster Awards

Tänään postilaatikossa oli mukava yllätys kutsun muodossa kun sain Just Go -matkablogin Miilalta kutsun osallistua Liebster Awards haasteeseen.

Mikä sitten on  Liebster awards? Idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle, eli kiitoksia paljon tästä haasteesta!

Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

3. Nimeä  ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

Ja tässä vastaukseni Miilan kysymyksiin:

1) Mikä asia teki sinut viimeeksi onnelliseksi?

Aurinko paistoi viikonloppuna ja vietimme Simba koirani kanssa aikaa ulkona pihalla. Olin raahannut aurinkotuolini talven jäljiltä ulos ja makoilin siinä tyytyväisenä kun Simba halusi mukaan syliin. Siinä makoilimme molemmat tassut pystyssä hetken auringon paisteessa luoden ohikulkijoille hymyn huulille (siis Simba loi, minä toimin vain pehmusteena herran unille 🙂 )

2) Mistä blogisi nimi tulee?

Kun aloitin bloggaamisen istuin tovin miettimässä mikä nimi kuvastaisi juuri minun blogia. Halusin jo nimen viittaavan matkustamiseen, muttei kuitenkaan suoraa käyttää kyseistä sanaa. Koska maailmassa on niin monta ihmeellistä ja kokemisen arvoista paikkaa, jotka suorastaan kutsuvat minua päädyin nimeen Hear the World’s Whisper.

3) Minkälainen on täydellinen aamu?

Oikeastaan täydellinen aamu vaatii täydelliset yöunet alleen. Kun on kunnolla levännyt ja saa omaan tahtiin aamulla herätä on se parhautta. Kerran joulun alla olin nukahtanut verhot auki ja kun aamulla heräsin näin kuinka lumi hiljalleen leijui ikkunani edessä samalla kun aamun ensi säteet varovasti kurkistivat esiin. Se oli aika lailla täydellinen aamu.

4) Paras matkavinkkisi?

Uskalla lähteä. Ja uskalla kokea yksin matkustamisen avartava voima. Se on täysin erilaista verrattuna siihen, että joku roikkuu mukana. Vaikka onkin hauska matkustaa seurassa, joskus sitä vain tarvitsee aikaa itselleen ja mikä onkaan parempi tapa kuin lähteä jonnekin ihan vain itsensä kanssa. Sitä löytää uusia puolia itsestään ja näkee kohdemaankin eri tavalla. Aistit heräävät eloon ja sitä kohtaa ympäristönsä ja sen ihmiset aivan uudella tavalla.

5) Lempikohteesi jossa olet käynyt?

Skotlanti. Onhan näitä ihania paikkoja maailmassa pilvin pimein, mutta Skotlannille menetin sydämeni täysin. Nummet ja vuoret, järvet ja linnat. Kerrassaan upea luonto, rikas joskin surullinenkin historia, säkkipillit, kiltit, puhetyyli, ruoka, ihmiset, kaikki. Veri vetää tuohon mystiseen maahan kerta toisensa jälkeen.

6) Kohde jonne haaveilet pääseväsi?

Mexico on ollut unelma-listalla jo useita vuosia. Ei sinne edes olisi ”vaikea” mennä, mutta en vain vielä ole maahan asti päässyt. Rakastan mexicolaista ruokaa ja musiikkia, joten olisi ihanaa päästä kokemaan kulttuuri ja luonto paikan päälle.

7) Auringonnousu vai auringonlasku?

Harvemmin olen hereillä auringonnousun aikaan… talvella toki, mutta silloin istun jo konttorilla eikä ulos ehdi katsella, joten sanoisin että auringonlasku ja mieluiten merenrannalla.

8) Jos saisit valita kolme asiaa mukaan autiolle saarelle, niin mitkä ne olisivat?

Vaikka äsken hehkutin yksinmatkustamisen iloista eikä henkilö nyt ole ”asia” niin ottaisin kuitenkin avomiehen mukaan 😉 Tavaroista ottaisin varmastin tyynyn ja hyvän kirjan mukaan.

9) Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?

Kesälle on paljon suunnitelmia ja toivon niiden kaikkien toteutuvan. Odotan aurinkoisia päiviä omalla terassilla, meren kimallusta, yösaunaa, lähimatkailua ja tietenkin tulevaa Italian reissua.

10) Mikä on mielestäsi paras vuodenaika?

Kaikilla vuodenajoilla on oma viehätyksensä, mutta luulenpa että täytyy vastata syksy. En missään tapauksessa juuri nyt unelmoi syksystä kun kesä juuri on alkamaisillaan, mutta kaunis ruska, lämmin syyspäivä ja retki luontoon ovat parasta syksyn antia.

11) Kotimaa vai ulkmoaat?

Rakastan kotimaatani, mutta mieli halajaa myös ulkomaille tutkimaan uutta ja tuntematonta. Kotiin on kuitenkin aina mukava tulla kunnes seuraavan kerran veri vetää maailmalle.

Nyt pitäisi valita seuravat blogit joille haasteen heitän. Monet ovat jo haasteen saaneet enkä ole varma joko tällainen on teille tullut vastaan, mutta tässä muutamalle kuitenkin haastetta eteenpäin:

+1 Experience Point, Matkoilla – blogi matkan varrelta, Dreamstream ja Sannin taikasaappaat.

Ja sitten ne 11 kysymystä:

1) Mistä unelmoit tällä hetkellä?

2) Viisi sanaa joilla kuvailisit itseäsi?

3) Tarkkaan valmiiksi suunniteltu vai täysin fiiliksen mukaan?

4) Minne veisit ulkomaalaisen ensi kertaa Suomessa?

5) Minne haluisit mennä jos raha ei olisi esteenä?

6) Maa joka houkuttaa monia muttei sinua?

7) Minkä maalainen keittiö on mieleesi ja käytkö kotona sen maan ravintoloissa?

8) Oletko kokenut kulttuurishokin? Missä?

9) Elokuva tai kirja joka inspiroi sinua lähtemään johonkin maahan?

10) Hotelli, B&B, Hostelli, teltta, jonkun sohva vai asuntoauto?

11) Mitä odotat seuraavalta lomaltasi?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply