Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viimeinen rutistus

Tässä kuussa on blogin puolella ollut vähän hiljaisempaa. Ehdin jopa viettää kuun alussa pari lomapäivää ILMAN matkaa. Miten kummassa tämä on edes mahdollista? Ajatuksissa oli kyllä, että nyt alkuvuoteen pitäisi saada mahdutettua jokunen matka ja kohta on taas parin päivän lomaputki, mutta ainoa minne olemme menossa on päiväristeily Tallinnaan. Syy matkustamattomuuteen on, että olemme vihdoin ja viimein saaneet asunnon myytyä, pakattua kamat parissa viikossa ja nyt viikonloppuna edessä on muutto uuteen omaan asuntoon (Eli pitää ne tuparitarjottavat hakea naapurista).

Vaikka tiedossa oli alunalkaen että Vantaa jää osaltani hetkelliseksi osoitteeksi, on tunne joka tapauksessa hiukan haikea. Asunnosta ehti muodostua kuitenkin koti nopeasti ja vaikka tätä muuttoa olenkin odotellut, kävi kaikki sitten lopulta niin nopeasti etten ehtinyt ajatukseen edes tottua. Viime viikosta asti olohuone on ollut täynnä pahvilaatikoita ja jätesäkkejä, kaikki siirrettävät kaapit ja lipastot on elmukelmutettu pari päivää sitten, piano lähti uuteen osoitteeseen jo tänään ja pakettiauto on vuokrattu seuraaviksi kahdeksi päiväksi. Oli niin paljon järjestettävää, muistettavaa, epävarmuustekijöitä ja jännitettävää että lopulta kroppa sanoi viikko sitten sopimuksensa irti, päätti ottaa tauon ja jäi sairaslomalle. Eihän siinä sitten muu auttanut kun perua viime viikonlopun suunnitellut riennot ja ottaa aikalisä sohvalla makoillen… sen viimeisen kerran Vantaan asunnossa.

Vuoden 2013 joulukuussa edellisen muuton yhteydessä huomasin että tavaraa oli järkyttävä määrä ja sain onnistuneesti pienennettyä sitä, mutta Vantaa jakson aikana olen onnistunut vähentämään tavaramäärää entisestään myymällä kirppareilla, viemällä Fidaan ja pyytämällä kierrätyskeskuksen hakemaan osa. Oli siis iloinen yllätys että tällä kertaa pakkaaminen onkin mennyt suhteellisen nopeasti kuitenkin. Varmasti vähennettävää olisi vielä, ehkäpä vaikka varastossa olevista tavaroista edes joistain raaskisi luopua.

Niinpä helmikuu päättyy nyt Vantaalla ja maaliskuu alkaa taas Espoon puolella, sitä ennen pitäisi vielä tehdä pieni rutistus: itse muuttaminen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply