Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bloggareita Tampereella #bloggaritmansessa #tampereallbright

Perjantaina töiden jälkeen lähdin ajelemaan kohti Tamperetta ja kun sää oli mitä oli, olin perillä vasta illalla. Sain aivan ihanan huoneen Solo Sokos Hotelli Tammerista ja jätettyäni tavarani hotelliin lähdin pienelle happihyppelylle ulos. Kävelin koskenrantaan ja kuuntelin veden kuohuntaa ja mietin miten mielenkiintoinen viikonloppu olisi tulossa.

Seuraavana päivänä lähdin vanhanaikaisesti perinteinen kartta kourassa etsimään Juicen kirjastoa. Ehdin seistä ehkä sekunnin uppoutuneena karttaani miettien kävelysuuntaa kun mitä mukavin tamperelainen rouva tuli kysymään tarvitsenko apua löytää perille. Kun ihmeen kaupalla, meillä molemmilla oli sama suunta ja kävelimme yhdessä perille. Miten voikaan olla näin hyvä tuuri 🙂 Juicen kirjastossa meillä oli bloggareiden tapaaminen sekä tilaisuus tutustua Juicen kirjakokoelmaan paremmin. Angata Rosita ja Popot Pogoillen Anna olivat järjestäneet tämän ihanan tapaamisen ja esittelivät meille oman kirjaprojektinsa, joka kuulostaa todella mielenkiintoiselta sekä hyödylliseltä opukselta. Odotan pääseväni kuulemaan projektin edistymisestä tässä matkan varrella ja sitten tietenkin lukemaan valmiin teoksen. Ideanne on erittäin hyvä tytöt! 🙂 Myös YLE oli kiinnostunut tapaamisestamme ja teki suoran haastattelun radioon sekä nettiin kirjoituksen. Sen voi lukea tästä.

www.yle.fi/uutiset/yritykset_alkavat_ymmartaa_matkabloggaajan_arvon_ethan_kirjoita_mitaan_kriittista/7729593

Tämän jälkeen vuorossa oli lounas City Makkarabaarissa, missä Teppo Tapola kertoi Tapolan tuotteista ja pääsimmepähän vielä maistamaan tuota herkkua; mustaamakkaraa. Jami! Ennen seuraavaa ohjelmanumeroa meille jäi juuri sopivasti aikaa vilkaista Tampereen uusinta vetonaulaa Solo Sokos Hotel Torni Tamperetta ja heidän Moro Sky Baria. Tampere levittäytyy koko komeudessaan alla ja mikä sen mukavampi paikka nauttia drinkki näitä maisemia katsellessa.

Matka jatkui Tampere kierroksella ja saimme bussin kyydistä nähdä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä kuulla mielenkiintoisia tarinoita ja yksityiskohtia. Mieleen painui monta eri paikkaa, minne täytyy ensi vierailulla mennä ja tutkia paremmin. Kierros päättyi keskustaan, mutta puuhastelu jatkui. Oppaaksemme saimme tällä kertaa Tampereen virallisen pumpulinakan Finlaysonilta ja matkamme jatkui jalan tehdasalueelle. Voi niitä tarinoita mitä saimme kuulla kävelyn aikana; Tampere alkoi kiinnostamaan matkakohteena entistä enemmän! Ilta päättyi täydelliseen kakkuparatiisiin Tallipihan Kahvilaan, missä toinen toistaan ihanampia kakkuja oli meitä vastassa. Eihän vain yhtä voinut maistaa, joten lusikoimme suuhumme jokaisesta palaset!

Tulen kirjoittamaan näistä kohteista erikseen enemmän, mutta tahdon kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia onnistuneesta viikonlopusta. Mahtavaa, että Rosita ja Anna järjestivät tällaisen tapahtuman, oli hauska tavata muita kanssabloggareita ja upeaa että niin monet tahot lähtivät innoissaan mukaan ja tekemään tapahtumasta ikimuistoisen 🙂 Kaunis Kiitos viikonlopusta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply miraorvokki 16.1.2015 at 00:06

  Heips! Kiva postaus viikonlopusta. Oli kivata tavata uusia kasvoja 🙂 Innolla jään lukemaan tulevia postauksiasi.

  • Reply Maria 16.1.2015 at 08:44

   Moikka, oli tosiaan kiva tavata viime viikonloppuna! Tapahtumasta jäi todella hyvä fiilis niin toivottavasti näitä tulee jatkossa lisää 😀 Hyvää Thaimaan matkaa!

 • Reply Laura R. 13.1.2015 at 13:36

  Omasta puolestani kans kiitokset, oli kiva tavata ja huippumukana lauantaipäivä Mansessa! 🙂

  • Reply Laura R. 13.1.2015 at 13:36

   Ja siis huippuMUKAVA, hah 😀

   • Reply Maria 13.1.2015 at 13:54

    😉

  • Reply Maria 13.1.2015 at 13:54

   Lauantaipäivä Mansessa ei koskaan ole huono vaihtoehto ja hyvässä seurassa vielä huippumukavaa 🙂 Oli kiva tavata ihan livenäkin!

 • Reply Katja 12.1.2015 at 20:12

  Heippa!

  Itsekin kiitän, oli mukavaa tavata ja viettää lauantain aamupäivä yhdessä. Teillä seikkailut vielä jatkuivat ja innolla ootan tarkempia kirjoituksia 🙂

  • Reply Maria 12.1.2015 at 20:56

   Moikka, oli tosiaan hauska tavata lauantaina 🙂 Seikkailut jatkui vielä hetken, harmi ettet ehtinyt mukaan Tallipihan kahvilaan, ihania kakkuja!

 • Reply Teea / Curious Feet 11.1.2015 at 17:59

  Oli todella mukava tavata! Päivä oli hauska :). Kiva, että pääsin kanssasi ihastelemaan Moro Sky Barin näkymiäkin, vihdoista viimein! Ehkäpä nähdään Matkamessuilla 🙂

  • Reply Maria 11.1.2015 at 18:18

   Oli ehdottomasti hauska tavata ja ilman sinua tuo Moro Sky Bar olisi omalta osalta jäänyt näkemättä, joten kiitos seurasta ja ideasta! Toivottavasti nähdään matkamessuilla 😀

 • Reply rosita 11.1.2015 at 17:11

  Kiitos sinulle viikonlopusta myös! Oli mukava tavata, ja hauskaa kuunnella sunkin kokemuksia blogiyhteistyöstä. Innolla odotan postauksiasi! 😉

  • Reply Maria 11.1.2015 at 18:16

   Oli todellakin hauska kuulla muidenkin kokemuksia blogiyhteistöitä ja innolla jään odottamaan teidän kirjaa! Suuri kiitos järjestelyistä ja ohjelmasta 🙂 Toivottavasti ehdit vielä teatteriin ja että oli hyvä esitys 🙂

 • Reply ananas2go 11.1.2015 at 16:41

  Voi kiitos, että tulit mukaan! Hienoa, että väki innostui ajatuksesta.

  Minun tietääkseni vastaavaa yleisesitystä matkabloggaamisesta ei ole julkaistu. Jos joku tietää, voihan olla mm. opinnäytetyö, vihjaiskoon, passaako? Sähköpostiosoitteeni Popot pogoillen -blogissa.

  • Reply Maria 11.1.2015 at 18:14

   Ei ole tullut itsellenikään vastaan vastaavaa tutkielmaa matkabloggaamisesta, niin todella mielenkiinnolla odottelen että pääsen lukemaan 😀 Kiitos vielä kerran, että järjestitte tapahtuman!

  Leave a Reply