Suomen suurin matkablogiyhteisö

Makumatkalla: Trófea Grill Restaurant

Kun työkaverini kuuli että olen lähdössä Budapestiin suositteli hän heti kokeilemaan Trófea Grill ravintolaa. Hän antoi yhden osoitteen, mutta kun jo olimme Budapestissa huomasin, että hotellin kartassa suositellaan samaista ravintolaa ja niitä onkin muutamassa eri paikassa. Joten päätimme kokeilla sitä lähintä ja se sijaitsi osoitteessa Király Utca 30-32. Lähdimme kävellen kohti ravintolaa ja pieni reippailuhetki oli omiaan herättämään sopivan nälän, sillä sitä todella tarvitaan tässä paikassa. Riippuen siitä tuleeko päiväsaikaan vai illalla maksaa syöminki tietyn summan ja tämän jälkeen saat syödä ja juoda niin paljon kuin jaksat. Me olimme paikalla perjantaina siinä 14.00 aikaan joten meidän ruokailu maksoi noin 13€ per nenä. Viikonloppuisin ja 17.30 jälkeen ruokailu maksaa noin 18,50€ eli ei pahan hintaista silloinkaan.

Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja saimme jättää takit narikkaan. Meidät ohjattiin ikkunapöytään ja tarjoilija tuli kertomaan miten homma toimii. Hintaan kuuluu aivan kaikki ruoat sekä juomat ja kaikkea saa syödä ja juoda niin paljon kuin jaksaa. Juomat kuuluu tilata tarjoilijalta, joten isäntä tilasi heti alkuun oluen ja itse päätin kokeilla talon punaviiniä. Ruokia ei pääsääntöisesti tarvitse tilata, vaan niitä saa itse hakea eri pisteistä, mutta kaikki grilliruoat sekä pizza pitää tilata. Päätin lähteä tutkimaan valikoimaa ja kurkkasin moniin keittopannuihin heti alkuun. Kaikista tuli ihana tuoksu ja päätin aloittaa kurpitsakeitolla. Se oli ihanan samettista ja olisi tehnyt mieli ottaa lisääkin, mutta tiesin että silloin ei jaksaisi kokeilla niin paljon muuta. Alkupalapöydässä oli eri salaatteja, leikkeleitä, unkarilaisia erikoisuuksia sekä sushia. Päätin jättää sushit kokeilematta ja ladoin lautaselle salaattia sekä unkarilaisia herkkuja.

www.tripadvisor.com

www.tripadvisor.com

Isäntä oli hyökännyt suoraan pääruokien kimppuun ja lautanen oli aivan kukkuralla eri pataruoista ja riisistä. Tasaisin väliajoin tarjoilija tuli kysymään otammeko lisää jotain juomaa ja tilasin skumppalasin sekä Cokiksen. Seuraavaksi rupesi tekemään mieli grilliruokia ja kävelin grillipisteelle. Oli härkää, porsasta, broileria eri mausteilla, haita, lohta, juustoja, kasviksia jne jne joista sai valita oman kombonsa. Mietin jo pitäisikö ottaa jotain erikoista kuten haita, mutta olin lopulta tylsä ja valitsin broileria bbq kastikkeessa, ananasta, kesäkurpitsaa ja grillijuustoa jotka kokit grillasivat nenäni edessä odottaessani. Hyvää ja tuoretta oli!

Oli pakko pitää pieni tauko tässä vaiheessa ennen kuin suuntasimme jälkiruoan kimppuun. Valinnanvaraa oli taas niin paljon ettei tiennyt mitä kaikkea pitäisi kokeilla. Lopulta otin vähän niistä, jotka näyttivät parhaimmalta. Tilasin myös teetä ja sain pannullisen kamomilla teetä. Olin jo aivan ähkynä kun yhtäkkiä kovaäänisistä raikasi Happy Birthday kappale ja tarjoilijalauma tuli laulaen keittiöstä kakku käsissään. Kakun osoite oli aivan naapuripöydässämme ja oli hauska nähdä synttärisankarin yllättynyt ilme. Ehkä pitää itse ensi kesänä juhlistaa synttäreitään ravintolassa ja myös tilata kakku 😉

Ravintola on paikkana todella viehättävä, henkilökunta ystävällistä ja hinta erittäin halpa siihen nähden mitä sillä saa. Viini ei tietenkään ole kalleimmasta päästä, ei myöskään shampanja, mutta kaikki on kuitenkin hyvää (varsinkin grilliruoat ja keitto) eikä varmasti lopu kesken. Ehdin jo ajatella että tässähän sitä viettäisi koko päivän, mutta ruokailuaika on 2h lounasaikaan ja 3h illallisaikaan. Eipä sen puoleen, en usko että olisin millään jaksanut enempää syödäkään 🙂 Ähkyvaroitus!

www.tripadvisor.fi

 

www.tripadvisor.com

www.tripadvisor.fi

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply mollymay 4.1.2015 at 21:10

    Huh mikä paikka, tuollaisissa tulee aina syötyä ihan liikaa. (Kokemusta mulla kyllä on vain Raxista). Jälkiruokaosasto on iiiso plussa. 😀

    • Reply Maria 4.1.2015 at 22:02

      No näin on! Näissä on aina vaarana että syö liikaa kun haluaa kokeilla niin montaa eri ruokalajia. Mutta jälkkäribuffa oli kyllä ihana! Todella paljon eri vaihtoehtoja, mikä teki tietenkin valinnasta vaikean kun ei millään kaikkea enää jaksanut 😉

    Leave a Reply