Suomen suurin matkablogiyhteisö

Funky Burger Urban Sports Bar

Löysin sattumoisin Tapiolan Ainoan ostoskeskuksen toisesta kerroksesta baarin. Ensin näin suuret screenit, joista näytettiin juuri jääkiekkoa kävellessäni ohi. Onneksi en kuitannut paikkaa vain sports baarina vaan satuin huomaamaan ruokalistan ja pysähdyin jopa sitä lukemaan. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja! Nälkäkin sattui juuri sopivasti tuntumaan mahanpohjassa, joten mikäs siinä, eikun kokeiluun vaikka yksin olinkin liikenteessä.

Funky Burger Urban Sports Bar ei ole perinteinen sporttibaari, vaan itse asiassa viihtyisä paikka, jopa näin naisen näkökulmasta. Vaikka urheilu onkin vahvasti esillä en tuntenut että se on paikan ainoa ”juttu”. Ravintola-baari on kaupunkilainen kohtauspaikka jossa viihdytään urheilun ja hyvän ruoan merkeissä.

 

Kävelin tiskille tilaamaan annostani ja pähkäilin aikani erilaisten burgereiden kanssa. Olisi tehnyt mieli maistaa montaa erilaista, mutta päädyin lopulta Latino Beefburgeriin siinä olevan chimichurrin ja ananas-korianterisalsan takia. Ajattelin niiden voivan olevan kiva lisä hampurilaiseen ja näin oli. Hampurilainen oli iso (niin iso etten jaksanut kaikkea ja se kertoo jo jotain) ja erittäin maukas. Pihvi oli paistettu juuri sopivaksi, ei liian raaka muttei ylikypsä kuiva könttikään vaan juuri toiveideni mukaan 🙂 Lisukkeita oli mukavasti tuomassa makua ja ryhtiä hamppariin ja kastikkeet olivat maukkaita. Loistovalinta siis.

Alkupalojakin olisi ollut montaa erilaista, mutta niin nälkä ei tällä kerralla ollut. Hampurilainen oli juuri omiaan vastaamaan sen hetkiseen tarpeeseeni, mutta listalla olleet pikkunaposteltavat ja pirtelö kuulostivat herkullisilta ja voisin jopa tulla katsomaan peliä screeniltä samalla kun katsastan vielä nämä vaihtoehdot. Pitäisiköhän isännälle ehdottaa… saisi varmaan ruoat väärään kurkkuun jos ehdottaisin että mentäisiin sporttibaariin 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply