Suomen suurin matkablogiyhteisö

Treffi-ilta: hohtominigolffia ja leffaa Flamingossa

Yritän pitää kiinni siitä, että viettäisimme isännän kanssa edes kerran kuussa treffi-iltaa. Ohjelman ei tarvitse olla mikään super kekseliäs tai erikoinen, mutta edes jotain hauskaa yhdessätekemistä pitää olla kiireisten aikataulujen keskellä. Olin ostanut Grouponilta lahjakortin kaksi yhden hinnalla pelaamaan hohtominigolffia ja niin yhtenä iltana suuntasimme auton kohti Flamingoa ja siellä sijaitsevaa West Coastin Hohtogolffia 🙂

Emme kumpikaan ole mitään hyviä minigolffareita ja sain jopa suostutella isäntää ensin mukaan, mutta kun viimein sitten pääsimme paikalle, innostui hänkin neonvaloista ja hauskoista radoista. Kun kerran autolla olimme, tilasimme vain limpparit mukaan (alueella on kuitenkin anniskeluoikeudet jos vaikka siideriä haluaa juoda) ja suuntasimme radoille. Valot vilkkuvat, esteet liikkuvat ja kaiken kruunaa neonväritys, mikä muuten kannattaa ottaa huomioon pukeutuessa 😉 Paikka ei ollut tungoksesta täynnä, mutta edellämme pelasi pari isompaa ryhmää joilla tietenkin kesti aikansa. Meitä kun oli vain kaksi, ehdimme pelaamaan radat paljon nopeammin ja päätimmekin pelata ratoja vähän väärässä järjestyksessä ettei koko iltaa tarvitsisi odotella.

Kun olimme pelanneet ison salin radat valmiiksi oli aika siirtyä kauhupuolelle. Astuimme ovesta sisään ja odottelin jo mistä suunnasta pelotellaan. Lattiat natisevat, katosta tipahtaa jätti hämy, vangit saavat sähköteloituksen ja hautausmaalla kuolleet heräävät henkiin. Ei nyt ehkä niin pelottavaa kuin se voisi olla, mutta naurettiin kuitenkin kun ei tiedetty mitä odottaa 😉 Kenties juuri sopivaa Halloweeniin kuitenkin.

Pelit sujuivat kivasti ja illan päätteeksi suuntasimme vielä herkkulasti käsissä katsomaan elokuvaa. Kunnon ”vanhanajan” treffi-ilta siis 🙂 Mutta hohtominigolffaamaan voi mennä ihan muutenkin, se on kiva kaveriporukan kesken, pikkujouluohjelmana tai vaikka polttariporukalle. Erilaisia ratoja on 15 ja elämys päättyy kun saa golfpallon hain suuhun, mikä ei olekaan niin helppoa… Jos lasten kanssa on liikenteessä eivät aivan pienimmät välttämättä uskalla kauhupuolelle mennä, mutta yleisellä alueella perheen pienimmätkin voivat hyvin pelata. Klo. 20.00 jälkeen perjantai- ja lauantai-iltaisin ikäraja on kuitenkin 18 vuotta, joten silloin vain vähän vanhemmat lapset pääsevät pelaamaan. Jos yhtään minigolffista tykkää niin tämä on hauska paikka, pelata voi vaikka talvipakkasilla kun kerran on sisätiloissa 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply