Suomen suurin matkablogiyhteisö

Manna La Roosa

Tallinnassa on paljon erikoisia paikkoja ja jokainen matkamme kaupunkiin on erilainen. Olimme päivällä nauttineet herkku ruokaa yllin kyllin ja 30 asteen lämmin sää teki tepposen. Nukahdimme kumpikin Viru hotellin vieressä olevan ulkoterassin mukaville lounge tuoleille. Kyllä, siinä kuorsasimme kumpikin autuaina pari tuntia kunnes havahduin että naapuripöytään tuli joku istumaan. Kukaan ei tuona aikana ollut tullut herättelemään, kysymään haluammeko mitään juotavaa tai edes pyytämään siirtyä muualle nukkumaan. Ei, oli kun meitä ei edes olisi siinä ollutkaan. Suuta oli ruvennut kuitenkin kuivaa joten päätimme lähteä iltadrinkeille jonnekin muualle sitten. Ison risteyksen toisella puolella Vana-Viru kadulla tuli vastaan Huvikumpumainen rakennus värikkäine pihavaloineen. Puheensorina pulppusi, ihmiset nauroivat ja musiikki raikasi. Vaikutti kivalta paikalta joten hyökkäsimme juuri vapautuvaan pöytään istumaan Manna La Roosaan.

https://www.facebook.com/#!/manna.laroosa?fref=ts

Olin vielä hiukan unenpöpperössä kun ylienerginen tarjoilijatyttönen tuli kyselemään mitä haluaisimme tilata. Aivot eivät tuossa möhnä-tilassa toimineet lainkaan joten pyysin että hän vain yllättää minut jollain drinkillä. Isännällä on helppoa kun aina tilaa sen samaisen tuopillisen ja niin istuimme odottelemassa juomiamme ja katselimme ympärille. Muistan ajan jolloin talo näytti vain ränsistyneeltä autiotalolta, mutta nyt se oli täynnä elämää ja erilaisia ihmisiä aina rastapäisistä rennoista duudseistä businesspukuun sonnustautuneisiin after work drinksuille tulleisiin.

Näimme kuinka naapuripöytään kannettiin herkullisen näköinen juustolautanen ja rupesi tekemään mieli pientä syötävää itsellekin. Tilasimme siis samanlaisen annoksen jaettavaksi samalla kun tarjoilija toi juomat pöytään. Juttu luisti ja pian ilta alkoi jo hämärtämään yöksi ja me istuimme edelleen samassa pöydässä viettämässä iltaa. Jossain vaiheessa juomat teki tehtävänsä ja isännän piti päästä käymään sisällä ja kun hän tuli ulos hän naureskeli että meidän pitää siirtyä sisälle. Päätin itsekin käydä vessassa ja kavuttuani yläkertaan mietin olinko nyt varmasti tullut oikeaan paikkaan. Seinät oli tapetoitu alastomien naisten kuvilla kauttaaltaan. Hetken jopa mietin oliko tämä sittenkin miesten vessa, mutta siellä kuulemma oli ollut armeijatyyppinen ratkaisu ja isäntä harmitteli ettei se enää ollutkaan niin kiva kuin naisten vessa 😉

Päätimme istahtaa sisällä mukavalle sohvalle ja tilasimme illan viimeiset drinkit. Päätin kokeilla jotain uutta ja täytyy antaa pisteet drinkeistä, kaikki olivat hyviä ja kekseliäitä. Sisustukseltaan paikka on eriparia: kitch, chic, kirppis, venäläinen bordelli, rikospaikka… kaikki sulassa sovussa ja se toimii. En tiedä ruoasta enempää, tuota maukasta juustolautasta lukuunottamatta, mutta illanviettopaikkana hauskan erilainen 🙂 Palvelu toimi koko aikana hyvin sekä ystävällisesti ja ilta sujui veikeän leppoisasti! Tuleehan pelkästä sisustuksesta jo hyvälle tuulelle 😉

https://www.facebook.com/#!/manna.laroosa?fref=ts

Edit: Nyt ruokapuolesta voi lukea Muru Mou – blogissa tästä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ravintolavinkki Tallinnaan: Manna La Roosa - Muru Mou 2.3.2015 at 21:21

    […] Myös Hear the World’s Whisper -blogissa on kerrottu Manna La Roosasta täällä. Paremmilla kuvilla! […]

    • Reply Maria 3.3.2015 at 10:49

      Paremmista kuvista en tiedä… toi foliohuone missä te olitte on kyllä hauskan näköinen! 😀 Lisäsin myös juttusi linkin omaan postaukseen niin pääsee lukemaan myös ruoasta 🙂

    Leave a Reply