Suomen suurin matkablogiyhteisö

Espanjan matkan päätösdrinkit Club Buddha:ssa

Viimeisenä iltana Espanjassa lähdimme juhlistamaan ei loman loppumista, vaan loistavaa ja tapahtumarikasta lomaa. Ystävämme suosittelivat Club Buddhaa aivan Marbellan rannan tuntumassa ja koska kello ei ollut vielä niin paljon, ei paikan edessä ollut kammottavaa jonoa vaan pääsimme suoraan sisälle. Tila on trendikäs, mutta kuitenkin rento ja paikka soittaa Latino grooveja sekä 60-, 70- ja 80- luvun remixejä. Suuntasimme suoraan baarin ja rupesin tutkimaan drinkkilistaa. Kysyin baarimikolta mitä hän suosittelisi, mutta hänpä ei puhunut englantia. En espanjaksi oikein osaa selittää minkälaisen drinkin perässä olen ja niin se ensimmäinen valinta meni aivan täydellisesti päin metsää ja drinkki oli kamalan makuinen. Tyyli oli GT-mäinen, mutta giniä oli lorautettu hiukka liikaa eikä muita makuja oikein päässyt esille lainkaan. Drinkki menikin suoraan vaihtoon isännän drinkin kanssa. Huima parannus tämä ei ollut, mutta onneksi sentään juotavissa. Talo tarjosi vielä parit pikku snapsit ja vaikka nimen olenkin jo unohtanut, olivat nämä todella hyviä ja niitä oli saatava lisää.

www.sambawalker.com

www.oliviavaleremarbella.es

Näin tiskillä myös hookah piipun ja sitä olisi saanut tuprutella, jos se olisi sattunut kiinnostamaan. Mietin asiaa hetken, mutta muistin minkälaisessa lötköpötkö moodissa lähdin Turkissa baarista poltettuamme piippua, joten päätin suosiolla jättää väliin ja keskittyä drinksuihin. Pian sain ihanan tumman punaisen (vähän mansikka margariitta tyylisen) drinksun ja olin tyytyväinen. Ilta sujui varsin mukavissa merkeissä ja niin idea hyvän yön unista ennen pitkää kotimatkaa hävisivät kuin savuna ilmaan ja kömmimme taksiasemalle lähemmäs kolmelta aamulla. Hauskaa kuitenkin oli ja paikka pääsi listalleni kivoista drinkki baareista! 😀

Kaiken kaikkiaan oli kyllä mukava Espanjan matka, sain tehdä paljon turisti juttuja, mutta myös kokea aidompaa elämää niin virastoissa kuin kavereiden ja sukulaisten kotona. Mieli on aina haikea matkojen jälkeen ja nyt on taas kova hinku päästä suunnittelemaan seuraavaa matkaa… 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply